|

Salut TPU!Am o problemă... ma simt foarte singur si trist uneori.

Cunosc fete, ma atasez de ele... apoi isi pierd interesul si eu devin iar trist.Am incercat sa ma concentrez pe lucrurile care conteaza: școala, citit, sport.

Dar nu ma simt mai bine.

Sunt pe zi ce trece mai obosit, incerc sa imi mențin o gândire pozitivă dar e foarte greu sa faci asta cand esti contient ca pentru oamenii din jurul tău nu esti decat o alta optiune. Am auzit " te iubesc " de prea multe ori... incepe sa nu mai aibă valuare.Ce sa fac?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Stii, citindu-ti intrebarea, voiam sa te ajut.
Insa, nu stiu ce ti-as putea spune.

Desi aceasta intrebare are multe randuri, ea este vaga.
Si pe buna dreptate, nu am de unde sa stiu ce faci tu in conversatie, de ce esuezi.

Dar chiar si asa, un lucru foarte adevarat, si foarte banal mi-a atras atentia.
Si anume, acel "dar e foarte greu sa faci asta cand esti contient ca pentru oamenii din jurul tău nu esti decat o alta optiune."

Ei bine, tu esti o optiune pentru ele, dar tu cate optiuni ai?

Tind sa cred ca aici gresesti tu.
Vorbesti cu o singura persoana, si vorbesti mai mult decat ar trebui, motiv pentru care incepi sa te atasezi de aceasta, si asa, devii disperat, fetele simt asta, si te evita.

Ia incearca tu, sa vorbesti cu mai multe fete simultan, nu trebuie sa fie cine stie ce fete, sa te atraga in totalitate.
Incearca sa vorbesti cu mai multe fete, si pe care le placi, si pe care nu le placi.
Vezi ce iese.

In mod normal, ar trebui sa te relaxeze oarecum asta, pur si simplu, vei incepe sa ai si tu unele obtiuni, astfel incat, nu te vei mai atasa cu una cu doua de o fata.
Cand nu ai alte variante, da, te concentrezi asupra unei persoane si asa te atasezi involuntar de aceasta.

Da stiu, poate esti tentat sa spui ca esti baiat bun, si ca nu vrei sa vorbesti cu mai multe fete in acelasi timp.
Dar asta nu inseamna, ca daca tu vei vorbi cu o fata, automat vei fi singurul cu care va vorbi si ea.
Deci, sa fie egalitate, ba mai mult, cat tu nu esti intr-o relatie cu vreuna din ele, ai dreptul sa vorbesti cu oricate vrei tu, asadar, nu ar fi o problema asta.
Ba chiar, daca esti intrebat de ele cu cate alte fete mai vorbesti, poti sa recunosti ca vorbesti cu mai multe fete fara probleme.
Daca ele par dezgustate de "comportamentul tau" poti sa le spui frumos, ca esti singur, si ca ai tot dreptul sa vorbesti si sa cunosti cate persoane vrei tu.

Revenind.

Vorbind cu mai multe fete in acelasi timp, vei avea propriile optiuni, sau, un plan...2004 - 3712 + Vezi răspunsul întreg

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te mai arata asa atasat din prima, probabil ajungi sa fii si sacaitor cu ele ori pur si simplu nu le stimulezi in niciun fel, discuti de chestii banale care nu le intereseaza etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta este un lucru bun. Realizezi ca si iubirea asta e o iluzie. Ceva trecător. Pana la urma asa e. Problema e ca te atasezi. Uita te tu la ele ca la niste optiuni si ai sa vezi ca li se schimba atitudinea cand nu le mai acorzi atâta interes. Continuă să vezi lucrurile cum le vezi acum si iti vei deprima creierul inutil, pentru niste oameni care vin si pleaca din viața ta, la un moment dat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai cunoscut pe cine trebuie... daca auzi "te iubesc" asa cum auzi "scuza-ma", invata sa faci diferenta...nu le poti impune oamenilor ce sa zica. Poate chiar simt sa zica asta, insa nu o simti si tu.Cati ani ai? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru benimadîm):

18

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Marin321):

E normal sa ai "dezamagiri" la varsta asta. Abia te cunosti pe tine, ce pretentii sa mai ai de la altii!?
Concentreaza-te pe scoala, pe hobby-urile tale, si va veni si iubirea, nu este prioritara acum...si oricum, atunci cand cauti nu gasestilaughing
nici nu stii cand te loveste happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fii sociabil și nu pune totul la suflet! Lucrurile bune vor curge de la sine, așa că nu te grăbi... Nu uita că ești unic și nimeni nu e ca tine. Niciodată nu ești singur, poate că nu ți-ai ales corect grupul de prieteni sau poate pui prea mult accent pe cuvinte. Nu pune la suflet tot. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează