| Dalllya a întrebat:

am si eu o intrebare...
de ce e toata lumea hobsedata dupa chestile care iti omoara timpul? ...gen facebook, ask, jocurile sau cele nesanatoase gen : mc donalds, kfc etc,.,,

de ce se lasa toata lumea infuentata? straight face dc se poata toata lumea urat unii cu altii de ce se sinucid unii oameni fara nici o problema... sad ce parere aveti
cum e viata in ochii vostri?

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu poți să știi ce se ascunde în spatele unui zâmbet.Fiecare om e diferit de celălat și gândește altfel. Oameni care se sincid o fac cu siguranță dintr-un motiv adică nu cred că sar sinucide cineva așa fără nici un motiv.Motivul principal e depresia asta provoacă multe crime în ziua de azi...și nu numai din câte știu în 2020 depresia o să fie a 2-a cea mai ucigătaoare boală după cancer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are trairile lui interioare, unii le tin pentru ei sau ma rog, majoritatea, deci chiar si o persoana care pare ca nu are probleme si radiaza de fericire la suprafata, poate avea unele neimpliniri.
Cat despre chestiile care iti omoara timpul, pentru unii aceste lucruri au intrat in rutina lor zilnica, adica au devenit o obisnuinta.
Si restul, habar nu am, fiecare dupa cum ii este personalitatea.

| AH5 a răspuns:

Pentru ca suntem intr-o generatie unde" copii nu mai sunt copii", jocurile fura "realitate" totul e mai palpitant cu net. pfff e mult mai frumos afara, la intrebarea asta nu este raspuns, asa se intampla..totul se schimba si se va schimba si asta happy