Poate ca nu imi vei asculta sfatul, dar daca faci asta nu stii ce pierzi. Viata merge mai departe si intotdeauna gaseste o solutie pentru fiecare lucru rau care ni se intampla. Totul se aseaza la locul lui. Niciun om intreg la cap, si cu putina inima si constiinta nu iti va spune ce "doresti" tu sa aflii. Revino-ti!
Sper sa fii bine! Doamne fereste sa faci ceea ce iti trece prin cap! Daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti, eu sunt aici.
Eu zic sa stai potolit si sa nu iti mai plangi de mila.Vai,vrei sa mori la astia 13-14 ani ai tai? Pentru ca mai mult nu iti dau.Nu vreau sa cred ca o persoana mai in varsta, de la 17 in sus ar fi in stare sa posteze asa ceva.Ridica-te si fa ceva cu viata ta, nu mai sta sa intrebi pe net cum sa ti-o inchei.Doamne,cum a ajuns lumea asta.Eu nu iti spun ca viata e minunata,pentru ca de ce sa mint, chiar nu este asa.Dar merita traita. Buna, rea, asa cum ti-o faci, merita traita.Si la anii astia ai tai, tu nu ai nici cea mai mica idee ce ai putea sa pierzi.Pana la urma faci ce vrei, nu te cunosc asa ca nu ma intereseaza ce faci.Dar iti spun sincer ca gresesti mult.Si esti prea tanar sa iei in calcul optiunile astea.
Poti sa ramai cu probleme neuronale grave din cauza lipsei de oxigen si sa fii conectat la aparate toata viata. Creierul nostru e cel mai important. Nu functioneaza creierul, nu se mai alimenteaza nici inima si apoi restul organelor cedeaza. Bleah. urat si dureros. Eu n-as paria ca reusesc.
Eu sper sa glumești. Pot sa te intreb de ce vrei sa faci asta? Am citit întrebările tale și majoritatea erau ok, nimic despre depresie sau altceva.
Mai copile, mai... Ce ti-a dat viata incat sa o urasti atat de mult? Crezi ca esti un om slab sa nu poti trece peste greutatile vietii? Uita-te in oglinda si spune -ti "sunt slab". Iti place ce auzi? Nu prea cred... Scrie-mi mie in privat si vorbim ori de cate ori ai nevoie, nimic din lumea asta nu merita sa te sinucizi. Sinuciderea e o "rezolvare" permanenta la niste probleme trecatoare.
Să îmi scrii din rai. Sau iad. A, da. Sa nu uiti sa ii aduci ofranda lui Sf. Pentru, ca nu te mai primeste acolo sus. A, da. Si sa folosesti o sfoara de catifea. Pup.
Gavrilutadaniel întreabă: