|

Salut TPU! Am visat cu o seară în urmă ca mergeam pe un drum singura, dar deodată se oprește drumul si cad apoi, m-am trezit. Înseamnă ceva? Dau funda!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Inseamna ca am uitat sa te prind, scuze.

Nu e o idee buna sa iti interpretezi visele pengru ca ai sa stai cu gandul doar la ele si ai sa-ti ghidezi viata in urma a ceea ce o sa-ti zica cineva, fiind neadevarat din moment ce absolut nimic nu stie care e treaba cu visele.

| a răspuns:

Fenomenul de a visa ca (,) cazi si apoi te trezesti cel mai probabil tresarind se numeste spasm hipnagogic, 70% din populație suferă de acest fenomen des intalnit, este ceva normal, sau poate reprezenta o frica de a ta apărută în vis sub tip de coșmar

| a răspuns:

Inseamna ca faci ceva gresit, si parerea ta e ca drumul pe care il alegi, ca nu duce nicaieri. Nu stiu, sa fie ca te-ai apucat de fumat, ai luat o nota proasta si ai mintit. Ai chiulit de la ore. Ai umblat cu vreun baiat si nu vezi nici un viitor cu el.
De regula cand dormi, subcostientul rezolva astfel de dileme, si probleme, pe care le ai pe parcursul zilei.

| a răspuns:

Înseamnă semnificația pe care o dai tu.
Dacă dau alții semnificații visului tău, fără să discute visul cu tine, fără să te cunoască, acestea nu au nici o valoare.
De exemplu, ciupercă dacă visezi, nuntă înseamnă. Fix pix.