| AdrienWH a întrebat:

De curand m-am certat cu un prieten bun, deoarece i am zis ca este un prieten fals fiindca nu isi face timp sa vorbeasca cu mine.(lui nu i am zis chestia asta.I am zis ca e fals si atat). Deeci este un prieten fals? Merita sa ma impac cu el? Daca da cum?

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu trebuie sa exagerezi si tu, poate a avut si el treaba cu ceva.
Mai bine ti-ai cere scuze fata de el ca e pacat sa pierzi un amic.
Mai bine l-ai suna si i-ai zice"Bă frate! imi cer scuze pentru tâmpenia aia pe care am spus-o, nu vrei sa vorbim despre asta?"
O sa te ierte daca va vedea ca esti sincer.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am certat la fel cu cel mai bun prieten, vezi tu un prieten iti este prieten doar daca-ti arata asta real nu prin tastat daca nu tasteaza poate n-are timp sau chef si tu esti la fel ca el tastezi cand ai chef prietenia nu se demonstreaza prin asta.

| Caro34 a răspuns:

Prietenia e ceva magic; se naste din nimic si tot din nimic se rupe! Inainte de a-l numi fals, i-ai ascultat motivele pentru care nu are timp sa vb cu tine? Te-ai pus în pielea lui macar pentru cateva minute? De cati ani sunteți prieteni?

| danay72 a răspuns:

Poate nu a avut timp. Ar fi bine sa vorbesti cu el și să ii spui ce simți. Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.