| Stefan2424 a întrebat:

Deci am o problema... am 15 ani si multi rad de mine pentru ca sunt foarte scund. Mai exact inaltimea mea este cam 1, 50-1,55. Cand imi reamintesc acest lucru in fiecare seara imi dau lacrimile, deoarece incep sa-mi imaginez tot feluri de lucruri cum ar fi ca o sa raman singur toata viata etc.
Vreau sa va dati cu parerea daca o sa raman la inaltimea asta sau nu ca nu mai suport. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| DreamyAndBold a răspuns:

Nu o sa ramai. Baietii se dezvolta pana la 22 de ani, din toate punctele de vedere. Adolescenta incepe abia de la 16 ani. In plus, se stie ca pana prin adolescenta baietii cresc mai greu, implicit unii mai greu decat altii. Nu te panica. Practica sporturi care sa te ajute sa te dezvolti si ai incredere in calitatile tale. Mergi cu privirea ridicata si hotarata. Fii tare, puternic. Fetele vor aprecia asta. Poti deveni un tip respectat si apreciat chiar daca nu esti inalt. Partea buna la inaltimea ta e ca poti avea incredere in cei care iti stau aproape. Ei te vor pentru ceea ce esti si le oferi, nu pentru felul in care arati in comparatie cu restul. Bineinteles ca la baieti inaltimea e un avantaj, dar nu e un criteriu eliminatoriu, decat pentru cei superificiali. Sigur ca nu vei fi impreuna cu o fata de 1, 80. Nici nu cred ca ti-ai dori. Dar, cu timpul, o sa vezi ca nu e asa tragica inaltimea. Am vazut o multime de barbati scunzi( mai scunzi ca mama, care are 1.67) si sunt insurati, bine merci si au copii si tot. Daca ai alte calitati esentiale unui tip bine facut si de incredere si puternic si inteligent, nu o sa ai probleme. Deci lucreaza la asta!

7 răspunsuri:
| KindKid17 a răspuns:

Stai liniștit, o sa mai crești. Practica jocuri gen basket, volei, handbal. Mananca bine, bea iaurt de casa, etc

| octa2021 a răspuns:

Poti sa practici sariturile, te ajuta sa te inalti si iti si intareste muschi pe tine.

Sunt si patile de crescut, intreab-o pe farmacista.

| AlleSss a răspuns:

Bună! Eu am avut un coleg în generală care era tot cam la fel de scund ca tine, dacă nu și mai. Iar acum trece a 11a și e mai înalt cu vreo 10 cm decât mine, așa că nu-ți mai face griji degeaba. O să mai crești.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Salut! Atâta timp cât ești sănătos, nu te mai îngrijora pentru asta!
Părinții tăi sunt la fel de scunzi? Poate fi ceva genetic, în cazul ăsta ar fi greu de remediat ceva.
Nu crea un complex din asta, contează să te accepți aşa cum ești, părerile celorlalţi nu contează. happy

| Ralukafay a răspuns:

Nu o sa ramai asa, adica voi baietii cresteti pana la 17-19-20 ani.Deci,o sa ai timp sa cresti, nu te lua dupa ei, lumea e rea si incearca sa te intimideze.

| Stefan2424 explică (pentru m1dn1gh7):

Pai sunt deja cat mama si tata e inalt

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru Stefan2424):

Atunci, dacă părinții tăi s-au găsit unul pe celalalt, tu de ce nu ţi-ai găsi o parteneră? Nu te gândi la lucruri negative. Dacă e să rămâi singur, rămâi şi având 1.90 m, şi 1.50, nu asta contează. happy