Ba l-ai inceput bine atata timp cat ai un tzel iti si pui aceasta intrebare.
1. cauta culegeri si lucreaza suplimentar
2. pentru inceput daca chimia ti se pare grea ia cateva ore in particular
3. lucreaza zilnic la ceea ce te intereseaza aloca minim 2.3 ore in afara de scoala
vei vedea rezultatele pana la craciun si ca incep sa se lege lucrurile.
p.s. medicina e... armata lunga adica efort sustinut pe termen nelimitat casa zic asa deci acum testezi daca esti sau nu pentru "arma" asta.
(unii fac armata la marina altii la intendenta -fiecare dupa puteri -roaga pe tata sa-ti explice ce ti-am scris eu aici )
bafta
Tu te plangi ca-i greu clasa a IX?
Sa vezi cum este sa ajungi intr-a XII!
Cat despre medicina, da-o la porci ca nu-i buna de mancat, este prea mult de invatat si tu nu poti face fata, daca dupa 1 luna de scoala afirmi ca nu mai poti... inseamna ca esti tare limitat la creieras.
Pune-te pe invatat. Invata zilnic sa scoti medie cat mai mare. In general o sa conteze media de la examenul de admitere cel mai mult si un procent de 20% media de la Bac. Daca vrei sa dai la medicina, materia ii destul de multa de invatat, dar cu putina truda vei reusi. Nu ii neaparat sa susti din chimie examenul de admitere, din cate am inteles poti si din biologie.
Dacă asta e dorința ta, de ce ai impresia că un start prost îţi va ruina posibila carieră? Ştii povestea lui Ben Carson? Uită-te la filmul Gifted Hands. Succes!