anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri a venit prietenul meu la mine, vreau sa zic ca suntem impreuna de 6 zile, dar vorbim de vreo 3 satamani. Eu credeam ca o sa fie o intalnire ok, o sa povestim si faze de genul, dar in schimb era sa se ajunga altundeva, iar acum nu mai sunt asa sigura daca e chiar ok...imi place omul, dar frate, nu sari din prima pe o fata. Si pe deasupra sunt si virgina (el nu stie asta)! Si faza naspa e ca mi s-a mai intamplat treaba asta inca o data cu un baiat...Cum ar trebui sa procedez, pentru ca nu mi se pare ok?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Dar cu toate astea nu trebuie să fii marioneta lui, știi?
Bănuiesc că lui i se pare complet normal să facă ceea ce a încercat să facă, poate că nu și-a dat seama că tu nu ești de acord cu această părere a sa, sau că nu gândești la fel ca el.
Să nu știi să spui „nu" îți poate îngreuna situația, dar trebuie să înveți să faci asta. Ajungi să faci lucruri pe care nu ți le dorești, doar din simplu fapt că nu știi să folosești acest cuvânt esențial, „nu". Apoi ajungi să ai regrete, iar mai târziu îți vei urî viața. Iar toate acestea pentru ce?
Spune-i ceea ce gândești fără frica de a fi părăsită. De ce să îți fie rușine de gândurile tale? Asta ești tu, iar dacă nu poate accepta asta, mai bine pleacă.
Încearcă să vorbești cu el despre asta, pentru a lămuri situația și pentru a îți face ordine în gânduri. Poate că a fost doar o neînțelegere, sau poate că acesta este el cu adevărat.

6 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Tu cum crezi că ar trebui să procedezi? Ce anume îți place la acel tip? Gândește-te bine, ai idee despre cine este el cu adevărat? În trei săptămâni nu poți cunoaște o persoană atât de bine precum crezi tu.
Ar trebui să îi spui părerea ta în legătură cu acest subiect. Dacă este de acord bine, dar dacă nu, ar trebui să pui punct acestui joc.

| anonim_4396 explică (pentru positivity):

E un om fain, are glumele la el tot timpul, stie sa ma faca sa ma simt bine, dar parca totusi...ieri m-a dat peste cap cu incercarea lui de a ajunge in pat. Eu sunt si genul care tot timpul lasa de la sine si fac mai mult ce vor ceilalti. Practic nu stiu sa zic "nu".

| positivity a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cu toate astea nu trebuie să fii marioneta lui, știi?
Bănuiesc că lui i se pare complet normal să facă ceea ce a încercat să facă, poate că nu și-a dat seama că tu nu ești de acord cu această părere a sa, sau că nu gândești la fel ca el.
Să nu știi să spui „nu" îți poate îngreuna situația, dar trebuie să înveți să faci asta. Ajungi să faci lucruri pe care nu ți le dorești, doar din simplu fapt că nu știi să folosești acest cuvânt esențial, „nu". Apoi ajungi să ai regrete, iar mai târziu îți vei urî viața. Iar toate acestea pentru ce?
Spune-i ceea ce gândești fără frica de a fi părăsită. De ce să îți fie rușine de gândurile tale? Asta ești tu, iar dacă nu poate accepta asta, mai bine pleacă.
Încearcă să vorbești cu el despre asta, pentru a lămuri situația și pentru a îți face ordine în gânduri. Poate că a fost doar o neînțelegere, sau poate că acesta este el cu adevărat.

| cristimihailov a răspuns:

Ii spui simplu despre ce este vorba.
Omul nu a stiut. Daca se repeta il trimiti in zbor...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tare mult pentru sfaturi, cu siguranta o sa le iau in considerare data viitoare big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Deea_Andreea_1998_g427 a răspuns:

Ar trebui sa ii explici cum sta treaba, si sa ii spui ca tu nu vrei nimic de genul ala si sa iti spuna daca inca mai vrea sa fie cu tine... sper ca te-am ajutat catusi de putin.