| Sarbu_Vlad_2001 a întrebat:

îmi place de o fata de 15 ani dar ea locuieste la 593 Km de mine și i-am spus dacă vr sa ne cunoaștem și ea a spus ca n-are rost ca nu o sa ne vedem niciodată.

Răspuns Câştigător
| Zazy a răspuns:

Știi... balta e plină de pește (daca ma intelegi). Daca ea chiar iși dorea o relatie cu tine, si te placea, aveati o relatie la distanta si faceati voi cumva sa va intalniti indiferent de kilometri... vorbeați si voi cu parintii, ați fi rezolvat voi situația. Dar nu cred ca și a dorit, daca ti a dat raspunsul ala. Nu vreau sa te dezamagesc, stii doar ca speranta moare ultima, dar ar fi bine sa o lasi, sa ramaneti prieteni si aia e. Sunt multe multe fete frumoase, nu e singura, sunt sigură.

| Sarbu_Vlad_2001 explică (pentru Zazy):

Ms frt dar îmi place de ea nu pot o plac foarte mult

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inteligenta fata, chiar ti-a spus direct ca este pierdere de timp, odata ce nu va veti vedea niciodata.

| Sarbu_Vlad_2001 explică (pentru Violleta2022):

Mda... Eu ceream ajutor și tu ma mult nu mă ajuți Mulțumesc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sarbu_Vlad_2001):

Pai ce ajutor vrei tu, sa vorbim noi cu fata?
TU vhiar nu pricepi ca-i mai inteloigenta ca tine?
Ti-a spus claar ca nu-i interesata, ca oricum nu va veti vedea la distanta asta.
ce ajutor vrei?
TU chiar nu pricepi ca nu-i interesata?!
Las-o balta, iesi afara din casa si cauat-ti una pe langa casa ta!

| Sarbu_Vlad_2001 explică (pentru Violleta2022):

Mda...Deci îmi place de ea foarte mult de ea și când vb cu ea nu mai îmi trebuie nimic

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sarbu_Vlad_2001):

Si daca iti place si ea nu te place, ce-i de facut? Nimic!
Dragoste cu sila nu se apoate si ar cam fii vremea sa lasi copilariile, ca viata reala nu-i totdeauna asa cum vrem noi.
Cand o fata iti spune "nu" va trebuii sa intelegi ca nu se poate si ca nu te vrea!
Mergi inainte, cauta-ti alta, ca nu exista sanse de nici un fel la asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Destul de realista fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca nu e interesata de o relatie cu tine.Iti poti gasi orce fata mai de aproape de tine, ce rost are sa vrei pe cineva de departe?