Pai o fata adora sa rada mult.Stai pe langa ea. Daca intra intr-un bucluc i-ai apararea(se i-a cineva de ea, se contrazice cu cineva si ii dai dreptate.). Comporta-te cat mai bine cu putinta cu ea si in jurul ei.Cand e suparata sa fi acolo sa ii readuci zambetul pe buze.Si sustine-o cat de mult poti.Nu uita nu face glume proaste.....In general dupa etapele de mai sus fata deja simte o simpatie pentru baiatul care a facut asta. Poti sa ii zici ce simti.Cred ca o sa fie putin incurcata in sentimente dar va fi ok(daca ai facut cateva din pasii de mai sus cred ca o sa traga ea concluzia:"Ma place"), deci va fi mai usor.Succes! Si daca nu merge ceva bine nu renunta si spune-i cateva vorbe dulci!
Mai întâi caută să te apropii un pic de ea. Fă-o să râdă și alte chestii de genul. Apoi, spune-i direct că o placi. Așa e cel mai bine. Invit-o undeva. Știu că e clișeic ce spun acum dar e cea mai bună cale. Decât să ții în tine, mai bine îi spui direct.
Dai de inteles ca o placi bagand-o in seama, vorbeste cu ea in orice caz orice nu conteaza, apropie-te de ea, poate iesiti impreuna. Construieste-ti intai o relatie de prietenie cu ea, o relatie de dragoste mereu incepe cu una de prietenie. bafta!
Poi mai pe ocolite...vezi ce parere are ea despre tine si dopaiaa incearca sa ii spui ce simti pentru ea
Mariana123stoina întreabă: