anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt disperat deci nu stiu ce sa mai fac, am 20 de ani si nu am avut niciodata o iubita, mentionez ca ca sunt si putin introvertit si nu prea ies din casa, la infatisare nu sunt asa urat dar am avut cosuri pe toata fata iar acum la lumina ma vad cam rosu si se observa ceva sapaturi pe fata...din cauza asta credeti ca nu gasesc? nu mai rezist o sa fiu singur toata viata. Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac simt ca innebunesc pe zi ce trece

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Un motiv destul de relevant e ca esti prea disperat.
Problema ta se poate trata foarte usor la un dermatolog sau la o clinica privata,zic ca e mai ok.
Asta da, pot spune ca e o problema care iti influenteaza aspectul fizic.
Restu sunt doar scuze.
Daca stai in casa cum crezi ca o sa gasesti? Vrei sa vina ele sa-tiu bata la usa?
Incearca pe facebuck daca tot preferi comoditatea, poate ai noroc.
Esti introvertit?
Iesi pe strada, in parc, la strand sau unde vrei tu si abordeaza 2-3 fete.
Simte emotile de inceput, probabil o sa te balbai putin, o sa tremuri, vei transpira tot...
Asta la primele 2-3.
Apoi o sa vezi ca esti stapan pe tine si emotile dispar.
Daca nu, stai acasa si plange-te in continuare.
Tu decizi daca iesi din zona de confort pentru disconfort pe termen scurt pentru confort pe termen lung.
Intelegi tu, e spre binele tau daca te decizi sa actionezi sau nu.
Succes!

| AdrianVoicu a răspuns:

Asa si? Si eu am 20 de ani +nici o relatia, nu mai dramatiza atata, iesi afara din casa si cunoaste fete sau o sa mori singur inconjurat de pisici laughing

| Bro4555 a răspuns (pentru AdrianVoicu):

Mai bine mori inconjurat de pisici decat de vaci rolling on the floor nu il mai grabi, o sa vina de la sine odata si odata prima lui relatie, mai ales ca acum este era ``Facebook`` deci omul isi poate face o iubita doar din cateva click-uri.

| AdrianVoicu a răspuns (pentru Bro4555):

La cat de disperat pare mai mult ca sigur nu o sa gaseasca pe nimeni NICIODATA laughing

De ce il descurajezi? ce ar fi ca anul viitor pe timpul asta sa aiba vreo 3 amante? se poate intampla, daca doreste asta. Atata timp cat are dorinta de schimbare si nu sta in pat sa astepte printesa pe calul alb cum vine sa ii bata la usa si sa il rapeasca doar pentru ea.
Sau poate va avea norocul ca prima lui relatie sa fie si ultima, asta banuiesc ca ar fi dragut, si prin ultima ma refer sa ramana cu acea fata. Hmm, poate ca tu nu ai sa gasesti pe nimeni niciodata, nu esti cu nimic mai presus decat el, dupa ce ai scris, asa ca, ce-ar fi sa va imprieteniti si sa cautati fete pe Facebook? rolling on the floor Glumesc, evident.

| AdrianVoicu a răspuns (pentru Bro4555):

"Hahaha buna gluma sa nu o mai faci niciodata", si inca 2 chestii
1.Sunt fata la dracu
2. Singura lui iubita o sa fie masa laughing
3.Singuratatea e doar pentru oameni puternici, nu pentru fetite masculine

De fapt au fost 3 chestii, nu doua.
Ciudat modul tau de a spune ca va avea o `masa` ca iubita, sper totusi ca `masa` sa fie din lemn macar, sa aiba stil.(sper ca intelegi ironia)
Daca singuratatea este pentru oameni puternici atunci renunta in a spera ca vei avea pe cineva langa tine vreodata, poate maxim una sau doua pisici, si alea traumatizate. (nu esti cu nimic mai puternic daca esti singur, poate doar trist)
Fiecare este asa cum poate si cum vrea, nu are nici un rost sa te iei de oameni pentru ca nu sunt ca tine. Prefer sa am langa mine oameni diferiti, nu clone care sa le poti asemana unul cu altul. Nu am putut niciodata sa inteleg de ce unii oameni se cred mai presus si isi bat joc de faptul ca cineva nu este ca ei.
Sper ca nu te-a suparat raspunsul meu, insa nu imi place atitudinea de genul asta.

| PIPER23 a răspuns:

Ar fi cazul sa iei masuri, si anume, iti poti actualiza putin lookul poate, vestimentatia, insa nu inceta in a fi tu! Traiesti in 2017 unde retelele de socializare sunt in voga. Deci daca iti esti rusine sa iesi undeva, sa poti aborda o fata sau daca nu ai o gasca de prieteni, poti incerca sa mai dai de fete pe Facebook. Totul are un inceput, dar inceputul mereu e mai greu.

| Bro4555 a răspuns:

Nu te teme, nu esti singurul in situatia asta, dar iti dau un sfat ca de la baiat la baiat, du-te la o ``producatoare``, o sa te simti mult mai impacat dupa asta. Iar despre agatat, Facebook-ul este baza acum, cauta fete chiar si din alte orase, nu neaparat din al tau, baga-te in vorba, la 20 de ani nu ar fi o problema sa te intalnesti cu o fata de mai departe,deci. ai mari sanse,incearca si pe omegle, eu mi-am facut cateva relatii acolo laughing. Apropo, ai grija, sa nu gasesti vreo una care sa profite de faptul ca este prima si sa te joace pe degete cum vrea ea, multa bafta in continuare si capul sus, nu e nimic rau in asta cand vor veni, nu o sa stii cum sa mai scapi de ele laughing greu este pana cunosti prima fata. La faza cu cosurile iti dau dreptate, si eu am avut, si inca am si sunt sigur ca si pentru mine a fost ca o piedica, tocmai din acel motiv toate prietenele pe care le-am avut mi le-am facut pe net, astfel incat mai intai sa vada cat de frumos ma comport, si sa conteze pentru ele doar interiorul, dupa care m-au vazut si nu au fost dezamagite, atata timp cat stii sa te porti cu ele, eu zic ca conteaza cel mai mult..bine, si sa fii ingrijit putin. Sa te imbraci bine, nu neaparat de firma, dar sa fie in pas cu moda, cat de cat.