anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt împreună cu iubita de aproape 2 ani,in timpul asta ne am mai certat,zilele trecute au fost niște discuții,in care zicea sa luam o pauza că are nevoie de un timp sa se gândească,am gresit eu mai demult fata de ea și de gândește mereu la asta,,ieri,până să plec la facultate,nu mi-a mai zis nimic de pauza sau ceva,dar m-am întâlnit cu un prieten care mi-a zis că a văzut o pe ea, așteptand un băiat,a zis că era singura și că după ce a trecut de ea a venit un băiat, eu când am vorbit cu ea a zis că era singura, eu ce sa cred? să îmi cred iubita sau e și adevăr în ce mi-a zis prietenul?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca ce a zis prietenul, nu stiu daca avea motiv sa minta. si asta cu pauza, e posibil sa se fi indragostit de altcineva si de aia sa vrea o pauza, sa se gandeasca pe care il vrea.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand este dragoste sincera si curata, nu ai de ce sa ceri sau sa iei pauze de la iubit/iubita.
Cand dragostea s-a tocit si s-a dus... se cauza tot felul de scuze, sub pretextul "pauzelor" ca la un moment dat sa se rupa relatia.

Cel mai probabil, iubita ta este deja indragostita de altul, altfel nu ar propune pauza, daca te-ar iubii.

| Razvy12 a răspuns (pentru Violleta2022):

I am gresit eu mai demult cu un lucru și am făcut o să sufere și a zis că se gândește mereu la asta și că are nevoie de un timp sa se gândească...dar nu înțeleg de ce acum, acel lucru a fost acum 1 an și ceva, și tocmai acum a zis sa luam pauza ...asta nu înțeleg

| Violleta2022 a răspuns (pentru Razvy12):

Iti spun eu de ce: pentru ca abia acum a gasit pe altcineva!

| OldSoul a răspuns:

Daca ti-a cerut o pauza e clar ca e vorba de o posibila despartire la mijloc.
Oricum eu sa fiu in situatia sa-mi ceara o pauza ii spun clar, fie continuam, fie terminam, nu e cale de mijloc.
Ideea e simpla, cat timp e pauza asta ea poate foarte bine sa incerce cu altul iar tu ramai ca o rezerva pentru ea in caz de nu merge treaba bine, ceea ce e inadmisibil pentru un baiat/barbat din punctul meu de vedere.

| Razvy12 a răspuns (pentru OldSoul):

Inițial a cerut o pauza si acum nu a mai zis nimic e totul ok, dar nu mai știu ce să înțeleg, ea îmi zicea că nu o să mă însele și că o să îmi zică, că nu face așa, prietenul ăla mi-a zis acum, până acum nu am mai auzit nimic thinking Nu știu ce să fac

| OldSoul a răspuns (pentru Razvy12):

Daca acum sunteti din nou impreuna, aia e, dar alta pauza nu ar trebui sa-ti mai ceara.

| munteanuionvictor a răspuns:

Poate fi adevarat ce a zis prietenul. Poate are pe altcineva. Trebuie sa ai rabdare si cu timpul o sa afli care e adevarul.

| AnoAnonima0 a răspuns:

Este cam curvulita iubita ta.