Cred ca ce a zis prietenul, nu stiu daca avea motiv sa minta. si asta cu pauza, e posibil sa se fi indragostit de altcineva si de aia sa vrea o pauza, sa se gandeasca pe care il vrea.
Cand este dragoste sincera si curata, nu ai de ce sa ceri sau sa iei pauze de la iubit/iubita.
Cand dragostea s-a tocit si s-a dus... se cauza tot felul de scuze, sub pretextul "pauzelor" ca la un moment dat sa se rupa relatia.
Cel mai probabil, iubita ta este deja indragostita de altul, altfel nu ar propune pauza, daca te-ar iubii.
I am gresit eu mai demult cu un lucru și am făcut o să sufere și a zis că se gândește mereu la asta și că are nevoie de un timp sa se gândească...dar nu înțeleg de ce acum, acel lucru a fost acum 1 an și ceva, și tocmai acum a zis sa luam pauza ...asta nu înțeleg
Iti spun eu de ce: pentru ca abia acum a gasit pe altcineva!
Daca ti-a cerut o pauza e clar ca e vorba de o posibila despartire la mijloc.
Oricum eu sa fiu in situatia sa-mi ceara o pauza ii spun clar, fie continuam, fie terminam, nu e cale de mijloc.
Ideea e simpla, cat timp e pauza asta ea poate foarte bine sa incerce cu altul iar tu ramai ca o rezerva pentru ea in caz de nu merge treaba bine, ceea ce e inadmisibil pentru un baiat/barbat din punctul meu de vedere.
Poate fi adevarat ce a zis prietenul. Poate are pe altcineva. Trebuie sa ai rabdare si cu timpul o sa afli care e adevarul.
AndRei110gGg întreabă: