anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt pe clasa a VII-a si imi place de un coleg de fooarte mult timp. Am fost colegi de banca si pe a V-a, dar si acum pe a VII-a. Cand eram in aceeasi banca impartaseam lucruri personale, el ma intreba despre lucruri pe care nu le intelege la fete si il lamuream, iar eu il intrebam ce nu intelegeam la baieti si imi spunea. El e la varsta la care isi doreste sa incerce orice fata vede (cand hormonii ii iau razna) si mereu ma intreba cate-o porcarie (odata m-a intrebat "oare cum se simte in v*ginul unei fete, e cald?"). Odata mi-a pus mana pe fund/m-a piscat (nu mai tin minte, mereu facea chestii de-astea) si i-am zis "pentru asta iti dau o plama" si el a zis "pentru asta te pup"(a zis numa' asa, nu m-a pupat). Nu stiu...mi-a dat semne ca m-ar place, dar si semne ca nu ma place. Intr-o zi mi-a zis ca ce fund mare i-a crescut unei colege, ca inainte nu il avea asa. Mi-e frica sa-i zic ca imi place de el, unu' la mana el sta intr-o comuna aproape de orasul meu si nu ne vedem decat la scoala si nu-l prind niciodata singur, doi la mana habar n-am cum sa-i zic si trei la mana mi-e frica sa nu isi bata joc de mine pe urma si sa le zica prietenilor lui ca ce proasta sunt. Ceva sfaturi? Ofer funda. Fara raspunsuri de genul "la varsta asta va ganditi la de-astea?"; "eu la 14 ani ma jucam inca cu papusile". Oricum nu o sa-mi pese, asta e varsta la care incepe adolescenta, erau alte vremuri pe-atunci.

2 răspunsuri:
| Mnup a răspuns:

Te place! Hai să vorbim pe facebook!

| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns:

E normal sa iti placa de cineva la 14 ani, sincer. Nu vad de ce te-ar face proasta pentru ca iti place de el, sigur o sa le zica si prietenilor. Faza cu fundul colegei... Asta nu poate sa insemne ca nu te place, eu ti-as zice sa il "tragi de maneca" intr-o zi la scoala si sa ii spui.