| Andy323 a întrebat:

Salut TPU!

Va rog lamuriti-ma si pe mine cu o chestie. A te flexa cu cati bani ai sau cati bani ai facut poate fi considerat ca si o gluma? Am patit asta din partea cuiva care se lauda pe tema asta si i-am zis ca e un flex prost la care imi spune ca este doar o gluma. Poate sau nu fi considerat gestul asta ca o gluma? Multumesc! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Cristinna31 a răspuns:

Părerea mea e că NU e o glumă. Am avut și eu de a face cu o pesoană care tot așa, se lăuda că are bani și haine de firmă și am încheiat relația cu ea, deoarece numai atât știa să facă, să se laude toată ziua.
Faptul că persoana de care zici tu că a zis că e totul e o glumă, vrea ea să crezi tu că e doar o glumă ca să nu pară că e lăudăroasă și arogantă, dar de lăudat toți se laudă din orgoliu și aroganță.

9 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

Pai daca el glumea si nu a vrut sa o faca cu intentia sa se laude sau ceva de genul, chiar daca absolut nimeni de pe Pamant nu stie si el e singura persoana care a considerat-o gluma, fara ce am zis la inceput... atunci da, a fost o gluma din partea lui.
Dar nimeni nu poate sa stie la ce s-a gandit.

| Nemessys a răspuns (pentru DoarBogdan):

În America poți trece pe lângă milionari și sa nu îți dai seama ca sunt milionari. În România e fix invers. Treci pe langa săraci și nici nu îți dai seama ca au frigiderul gol acasă.
Tare sunt curios cam despre ce suma de bani e vorba. laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru Nemessys):

In America poti trece pe langa saraci si sa nu iti dai seama ca au frigiderul gol acasa. Poate sa fie si fix invers.

Peste tot este asa... nu sunt stereotipuri. Romanii nu sunt la fel toti. Dar da, cum ai zis si tu. "Poti" trece. Ca efectiv poti, nu e ca si cand nu ai putea laughing

Legat de suma de banii... raportat la Romania, ori sub 1500 RON (si considera ca e mult), ori peste 10000 RON (adica fix extrema cealalta).

| Andy323 explică (pentru Cristinna31):

Aici e vorba fix de iubita mea, care chiar crede ca e o gluma. Intr-adevar in momentul asta eu nu am un servici ea are, deci pot spune ca in momentul de fata are mai multi bani decat mine, dar mi se pare naspa sa faci asa ceva intr-o relatie.

| Cristinna31 a răspuns (pentru Andy323):

Și mie mi se pare ceva de prost gust, nu numai într-o relație de dragoste dar și într-una de prietenie.
E o vorbă pe care o țin minte dintr-un film "Banii nu dau clasă și nici educație celor care îi au".

| Nemessys a răspuns (pentru Andy323):

Tare sunt și eu curios cât câștiga? laughing

Bănuiam ca e ceva antreprenor sau face ea cumva banii, nu ca se lauda cu un salariu de mai puțin de 2000 de lei. laughing

| InYourMind a răspuns:

Apai daca e gagica-ta e clar, vrea atenție laughing

| Anonim1225 a răspuns:

Fiecare il poate considera diferit. Perspectiva contează.

| darrio2007 a răspuns:

Ce intelegi prin flexare, la cazul expus de tine?
FLEXÁ vb. I. tr. A îndoi, a încovoia; a flecta. [< lat. t. flexere].