| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

Salut TPU, vreau sa va intreb de exemplu daca va cumparati un ps5 dintr-un targ de produse ca la obor cum vine lumea sa vanda si vrea unul sa isi vanda ps5-ul la targ, parca nu ai aceeasi satisfactie si bucurie decat daca il cumperi dintr-un magazin altex din mall sau eMAG, acolo alta atmosfera, vezi mai multe ps5-uri la raft, pc-uri etc si altfel te atrage sa cumperi produsul respectiv. Am dat exemplu cu ps5, si te si bucuri altfel de produs simti sa folosesti produsul respectiv sau daca il cumperi de la cineva mai ieftin parca nu ai aceeasi bucurie. In concluzie iti cumperi un lucru nou, stii ca nu l-a mai folosit nimeni, dai mai multi bani dar stii ca doar alt tau este si a fost, cand ajungi acasa de la mall si il despachetezi e vorba ca simti altfel fericirea si bucuria cu produsul nou din magazin decat de la un targ de vechituri sau de la un strain. Stiu ca o sa ma contraziceti multi, dar eu sunt de parere dai un ban in plus si te bucuri mai mult de produs, dau funda pentru cel mai bun raspuns. Acum intr-adevar vine si chestia ca mai tarziu vrei sa vinzi ps-5-ul

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ai ramas copil daca te bucuri pentru lucrurile noi! Adultii cauta performanta nu noutatea!
Eu sunt pe pc si l-am luat nou pentru ca ultima generatie de procesor, placa video, rami nu gasesti la vechituri din pacate... laughing

| Yulian_Crystian_1995_Sjwv explică (pentru lpavel):

De multe ori performanta o gasesti in noutate cel mai mult, sti ca e doar al tau si nu la folosit nimeni, nu stai sa te gandesti hai ca e mai ieftin dai un ban si i simti mirosul nou nu cel folosit!