Pentru inceput fi prieten cu ea si cand ii spui ca o placi sa nu o faci prin mesaje
Hei,sunt fata si sper ca iti voi fi de ajutor. spune-i direct, daca e un subiect prielnic ca o placi. fetele apreciaza de fievcare data siguranta unui baiat si prefera sa fiti mai directi cu ele pentru ca daca vei incerca sa fii subtil, tot isi va da seama ca o placi dar poate nu va intrerpreta cum ytrebuie mesajul tau si te va considera fricos ca nu i-ai spus asta direct. fata apropouri, fara subtilitate. siguranta si increderea sunt primii pasi. actioneaza ca un adevarat Casanova:drept la tinta.
si daca nu ti-a raspuns la 1, 2 mesaje nu inseamna ca te uraste sau ca e suparata pe tine. poate nu a avut timp sa iti raspunda ..nu stii ce probleme neprevazute intervin. daca vrei sa ma mai intrebi ceva anume, iti voi raspunde cu placere. :")
Spune-i in fata ce simti si gata balciu, nu prin mesaj, nu pe facebook, nu la telefon, in fata. CURAJ, esti barbat
Pai. Spune-i ceva gen "tu semeni cu cineva" ea automat o sa te intrebe cu cine si tu sa ii spui "cu viitoarea mea iubita". Sau spune-i ca nu stii sa saruti si sa te invete ea. :*
Heii woow ^^ uhmm eu eunt o fata si nu, nu am experienta in "relatii de dragoste " dar sper ca commu meu iti va fi de folos ^^
decii crede-ma sa ii spui in fata nu stiu
1. ii greu mai ales ca te duci la ea si ii spui: "te iubesc" si ea ramane fara cuvinte si cred ca va fugii ^^ :/
2. daca ea iti spune ca nu ii place de tine tu te vei simti fooooarte naspa
sa ii spui printrun mesaj ar fi ceva dar nu sa ii trimiti unn mesaj "heii, te iubesc vrei sa vim impreuna? " asa NU!
1. ii spui complimente (e.g. cand sunt in prezenta ta simt k si cum sunt pe o alta planeta cu tine )))) [ok nu prea mi-a iesit cu complimentu asta :/] )
2. te apropri mai mult de ea inainte sa ii spui k iti place de ea! stii poate daca o sa o cunosti mai bine poate iti dai seama ca tie nu-ti place de ea ^^ :/ sau invers decii cumva unu dintre sfaturile mele sunt sa o cunosti mai bine
decii sper ca te-am ajutat #broken
De la-n ceput poti sa o invitiin orassau la o pizza si apoi sa tot continuati cu mesajelecredca isi va da bine seama ca relatia vostra de prietenie sa va intari...