| 123098a a întrebat:

Vreau sa cunosc oameni noi, doar ca nu știu cum/unde. Am 16 ani, sunt fata și sunt dintr-un sat. Ies cu prietenii seara destul de des, dar parca vreau cunosc și alte persoane. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Cameliapantiru a răspuns:

Salut!
Poti cunoaste alti prieteni/verisori/frati de-ai prietenilor tai, te poti inscrie intr-o organizatie de voluntariat, intr-un club de sah, pictura, jurnalism sau lectura, poti lua cursuri de limbi straine, practica un sport sau merge la o sala de gimnastica si iti poti face prieteni noi dintre colegii de la aceste activitati extra-scolare.

| Elide a răspuns:

Si eu locuiesc la sat...să știi ca din dorința de a cunoaște persoane noi sau de a ne face prieteni noi și la oraș și in alte tari nu sunt că prietenii tai de.o viața când cunoști pe cineva nou o iei de la 0 nu cunoști absolut nimic despre el/ea și nici el/ea despre tine, prietenii adevărați sunt destui de rari si mai des întâlnești persoane care au scopuri ascunse de a se folosi de tine până când nu le mai ești de niciun folos și te "arunca"că pe o carpa la gunoi deoarece nu mai au niciun beneficiu de pe urma ta, ai grija viața e o piesa de teatru de.aia oamenii de ascund sub măști sad

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Ma poti cunoaste si pe mine aici

| Mimo2 a răspuns:

Pai ii cunosti pe toti din sat?
Baga-te pe felie laughing
Sau te poti duce in cel in alt sat ( sau comuna, oras, ce vrei tu )
Poate undeva la o ruda.
Eu stiu.