Nu-ți dau sfat pentru așa ceva fara mișto, de ce te-ai apuca de fumat? Să fii cool ca ceilalți? Să știi că nu merita. Cu siguranță o să faci ce vrei, eu personal ți-aș recomanda sa faci altceva cu bani de pe țigări. Ceva pozitiv
Pe cine vrei atât desa impresionezi incat riști sa iti distrugi sănătatea? Anul trecut am fost la mormantarea primului coleg de liceu decedat de cancer la plămâni de la prea mult fumat. Si toti colegii fumatori erau recoltati pe Dumnezeu de ce a murit asa repede si a lasat 2 copii mici fara tata.
Parintii vor afla cu siguranta, fiindca iti miroase atata gura cat si hainele.
Ti-as recomnada sa nu te apuci niciodata de fumat, ca nu ai nici un avantaj, dimpotriva, ai numai de suferit de pe urma lor fiind cacerigene.
Nu te apuca de fumat, că o să devii dependent și oricum or să te prindă mă-ta și cu tac-tu, că doar n-or fi proști.
Si de ce vrei? E musai? Mori daca nu fumezi?
Parintii vor afla de la prima tigara. Va mirosi de la tine, iti vor mirosi hainele. Nu ai cum sa te ascunzi.
De la toate tigarile mirosi indiferent, eu recomand sa ai mereu guma la tine si parfum sau poti sa iti cumperi vape(de pe un site ca sa nu îți ceara buletinul daca esti minor),