| zeratw a întrebat:

Vreau sa mi Spune-ți părerile voastre sincere. Dacă voi v ați combina cu o fata și ați început sa aveți o relație de doua luni jumate, v ar interesa trecutul ei? Mie unul nu prea mi-a plăcut ce am auzit... bineînțeles ca mi-a zis de la început toate chestiile ca sa nu au eu mai târziu de la alții, CRED ca mi-a zis tot eu nu am de unde sa știu ce mai ascunde ea. Astăzi s-a întâmplat ca dintre o prostie sa aud altceva ceea ce ea nu mi zisese. Ea mai are o sora și nu știu cum vine vorba de un băiat cu care a stat prietena mea înainte, prin Septembrie 2016 cam așa, și a spus ca ea sa culcase cu asta după ce băuse și se imbatase ea...ea se combinase cu el de doua săptămâni și trece o săptămâna și pac, ea și o trage cu asta din beție. Voi cum ați reacționa dacă ați auzi așa? V ați schimba părerea despre iubita voastră? Pentru ca eu unul începe sa mi se scarbeasca? Credeți ca e fata cuminte sau,, dinaia" dacă știți la ce ma refer

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dar tu de unde ai pescuit-o?
Banuiesc ca nu de la biserica... deci, era de asteptat sa aiba un anume trecut.
Apoi, tu esti virgin, sau ai mai avut femei la viata ta?
Daca ai mai avut, ai dat raportul cum te-ai culcat cu toate si daca era inainte sau dupa betie?
Pentru ca, d e se pune orice lucru facut inainte de a fii impreuna, atunci pregateste si tu lista cu cine ai umblat, cand te-ai culcat, cat ai platit samd.
Cel putin sa fie corect pentru amandoi.
Va nu vad sa fii scris despre tine nimic, si ma gandesc ca nu esti virgin, sau esti?

| OldSoul a răspuns:

Dinaia, sau nu, tot ce conteaza e cum se comporta cu tine.
Ele se comporta si in functie de parteneri, daca tu ii poti pune "capac" aia e, se va schimba(comporta diferit) in incercarea de a-ti face pe plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca deja a inceput sa ti se scarbeasca de situatia asta, ramai singur.E cel mai bine asa. Daca o relatie a inceput cu stangul, nu va merge.Tu mereu te vei gandi ce fata ai langa tine, si ca sa treci peste asta depinde doar de tine, daca reusesti.Decat sa fii cu o persoana care de la inceput nu-ti mai place, retrage-te frumos si data viitoare fii mai preventiv cu cine te incurci.Succes.

| Xdreaper21 a răspuns:

Pai as incheia relatia (eu sunt mai dur fata de comportamentul din trecutul cat mai in spre prezent al fetelor gen pana in 2014 nu ma intereseaza dupa ma intereseaza) ca daca si-a traso din betie de unde nu stii ca a mai facut-o cu altii
Eu am fost o data beat manga si am scris lu taicamiu ca daca nu pleaca din casa pama ma intorc il bat cu cureaua matura si cu papucu dar nu imi aduceam aminte doar dupa ce am citit ce i-am scris mi-am adus aminte
Eu zic ca a facut o greseala si totusi daca e minora sau 19 ani max e citez "dinaia" daca nu a mai baut asa mult de atunci si e peste 19 sau mai mica de 16 poate sa fie una cuminte

| DaCumSaNu a răspuns:

Pe ea a interesat-o trecutul tau? I-ai spus ce ai facut la viata ta pana acum? I-ai spus cu cine ai intretinut relatii sexuale si cand? Nu ti se pare ciudat ca te astepti ca ea sa nu fi facut sex cu nimeni in timp ce tu ai facut-o? Sau ea are 13 ani?

| andreeahtml a răspuns:

Deci, părere sinceră. daca de îmbată în așa hal sa nu își mai dea seama de ce face, nu este o fata potrivită. O fata cuminte nu de îmbată. Hai sa punem problema altfel, poate a băut pentru prima oara în viață ei și a luat-o urat, asta nu am de unde să știu. Poate el a convins-o sa bea și ea de fapt este ok. Eu zic că ești de prea puțin timp cu ea ca sa tragi concluzii. O sa incepi sa o cunoști in timp și sfatul meu este sa fii un pic mai rezervat în privința ei.

| Custura_Mihaela_1986 a răspuns:

Pãi daca iti place de acea fata cu adevarat, lasa trecutul deoparte
Da' ea te-a intrebat ce-ai facut in trecut, cu cine ai facut sex?
Daca iti place de ea si o iubesti cu adevarat... accept-o asa cum e si cu bune si cu rele