Relatia asta este rupta si irecuperabila, fiindca nu sa va intoarce nimeni acolo unde nu-i fericit (a).
De ce sa mai pierzi timpul inutil?
Cauta-ti pe cineva nou cu care sa incepi o relatie noua, frumoasa, fara probleme si trecut urat cu inselat, minciuni samd.
Nu merita. Nu o spun din rautate sau frustrare ( nu am de ce sa fiu asa ). O spun doar pentru ca ai nevoie sa te gandesti atent la situatia asta.
1.Ai spus ca ati stat 3 ani impreuna si erati fericiti. Nu trebuie sa fi geniu incat sa realizezi ca schimbarea ta profesionala v-a indepartat. E clar ca femeia, nu prea e indicat sa o tii la distanta cand esti impreuna cu ea. Si in viata vei fi nevoit sa faci sacrificii si compromisuri.
Ori iti gasesti o alta slujba sau ori faci ceva sa fi mai disponibil din cand in cand.
Nu zic ca e doar vina ta, ci zic ca trebuie sa iei si aspectul asta in calcul atunci cand esti impreuna cu cineva.
2. In ceea ce o priveste pe prietena ta, nici ea nu e usa de biserica. Si mai rau a facut cand te-a pastrat pe tusa in timp ce ea se cordea cu altul in lipsa ta. In loc sa-ti comunice lucrul asta din timp si sa va ganditi amandoi la o solutie, sau macar sa-ti zica din prima ca nu o sa mai fie cu tine, daca continui asa cu distanta, ea a ales sa te tradeze si sa te insele.
Fi sigur ca te-a inselat cat timp inca mai erati impreuna. Pentru ca o femeie niciodata nu iti da papucii daca nu are un "plan de rezerva". E in adn-ul ei sa fie mereu disponibila, daca ceva "ii lipseste de acasa".
In concluzie trebuie sa tragi linie si sa alegi: Chiar vrei sa reincalzesti ciorba cu o persoana care te-a tradat in trecut? Nu incerc acum sa-ti antagonizez prietena. Ca poate e chiar de treaba si distractiva. Dar daca ea a ales sa te insele in loc sa comunica mai intai cu tine, eu zic ca ar mai trebui sa te gandesti daca chiar esti dispus sa mai treci o data prin asa ceva.
Nu mai fii mă lache tu ești acolo ii duci Doru și ea ajuta pe altul sa o bage înapoi fa ceva cu viața ta
Cine e Doru?
Varul meu de gradul 15.