| Florinutzu0198 a întrebat:

Salutare TPU. Am o problemă în urma căreia mi-aș dori foarte mult să găsesc o rezolvare împreună cu voi. Eu am cam tocit până acum, pentru teste și multe lucruri și realizez acum că a fost o mare greșală. Întreabarea mea este: Dacă până acum am tocit, creierul meu fiind obișnuit poate cu această metodă, pot să continui prin învătat logic? Vreau sfaturi, vă rog, pentru că este o problemă gravă și abia acum conștientizez gravitatea situației, târziu fiind și știu că în viitor nu mă va ajuta cu nimic faptul că am tocit. Așadar, vreau răspunsuri serioase, vă rog pentru că știu că am făcut o greșală tocind până acum, însă vreau să mă îndrept ușor-ușor. Nu mă judecați pentru asta, pentru că realizez că nu e ok așa. Fundă pentru răspunsurile ajutătoare.

Răspuns Apreciat de Editori
| împreunăfacembine a răspuns:

Salut,

Da, poti invata logic de acum, citind lectia si mai apoi rezumand-o sau scoțând esentialul cu care sa ramai e mult mai ok.

La limbi e musai de multe ori sa tocesti.

Seara faina.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, se poate treptat, punând tot timpul pentru tine întrebarea de ce, ce este asta, ce înseamnă acest cuvânt. Eu am scris p nuvelă pe tema asta, o să ți-o trimet prin mesaj privat.

| Sonia822 a răspuns:

Citeste manualul de psihologie de clasa a 10 a, capitolul Procesarea informatiilor-Memoria. Gaseste acolo metode, da, te poti schimba