| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU, din vorba in vorba prietenul mei cel mai bun m-a tradat si le-a spus tuturor colegilor mei din clasa ce i-am spus, acum sunt toti in capul meu, unul vrea sa ma bata ca nu stiu ce si multe chestii. Acum cand ma duc luni cum sa procedez? ca daca ma duc cu parintii ei le vor arata poza la directoare. Am de ales sa ma bat cu ei?

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Da ai un prieten foarte bun ce sa spun doar ca nu spui exact despre ce este vorba

| Madness345 explică (pentru Freya1):

Vorba a fost asa: imi zicea el mie ca nimeni nu ma suporta din clasa, si eu i.am zis ok, si ce? Vrei sa-mi bat capul pentru vorbele altora? Pentru niste copiii depravati si etc. si el a pus pe grupul de wats'app... si uite asa vrea unu sa ma bat cu el

| Freya1 a răspuns (pentru Madness345):

Pai si tu nu ai explicat ca ai spus la nervi? Spune parintilor tot si se va reglementa pentru niste lucruri de genu nu trebuie sa iti rupa nimeni capul au fost vorbe

| anonim_4396 a răspuns (pentru Madness345):

Dragutule/Draguto,daca ar fi fost prietenul tau cel mai bun nu ti-ar fi spus ca nimeni nu te suporta. happy

| Hammurabi a răspuns:

Care poză? Nu prea e coerent ce ai scris tu aici.

| Madness345 explică (pentru Hammurabi):

Poza cu ce am vorbit eu cu el

| RainmakerX a răspuns:

Depinde ce scria in acea poza. Daca nu ne spui in mare atunci nu avem cum sa stim ce ar fi de preferat sa faci.

Oricum... bataia poate sa aduca doar alte probleme. Te bati doar daca esti atacat iar atunci prioritatea ta este sa FUGI, nu sa stai ca batman sa te bati cu toti colegii.