| Cardaucq a întrebat:

Salutare tuturor, am și eu o întrebare, gen sunt admiratoarea unui tip și as vrea sa ii scriu un bilețel unde va scrie ca îl iubesc dar anonim, adică fără nume! Ce as putea sa scriu? Dati-mi va rog o idee, cel mai bun primește o coroana!

27 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Gen: dacă e anonim, ce mai contează? Semnează-te sau trimite un sms/mms/bla-bla-bla

| laSoledad a răspuns (pentru sierra1):

Vrei coroana de i-ai raspuns? laughing

| sierra1 a răspuns (pentru laSoledad):

Nu vreau "coroană" dar și s-o lăsăm pe Lavi nerezolvată in problema ei, nu e frumos

Pai si e rezolvata? laughing Nu i-ai oferit o idee inca.
Vad ca lumea pune multe intrebari aici, ce sa manance, ce sa vizioneze, ce sa cumpere, apoi daca pana si ce mesaj de dragoste sa scrie intreaba, nu stiu unde a ajuns generatia asta nerezolvata laughing

Acum e ok (rezolvată)?

O rezolva ala, daca primeste mesajul.

| Catrice a răspuns (pentru laSoledad):

Întrebau și cu ce sa se îmbrace, dacă e bine sa se cupleze cu X sau Y, când trebuie sa doarmă, ce aplicații sa foloseasca. laughing

| laSoledad a răspuns (pentru Catrice):

Si unii zic ca algoritmii le controleaza viata. Nici pe departe la romani! laughing

| sierra1 a răspuns (pentru Catrice):

Stupid, este?

Treaba e mult mai simplă: nu au interlocutor

| Catrice a răspuns (pentru sierra1):

Este laughing
Și mai spun ca lumea e rea și ii judeca pentru alegerile făcute laughing

Si tu crezi ca dragostea-i ramane anonima? Va afla si interlocutorul ei la un moment dat, scoala e o lume mica.

| laSoledad a răspuns (pentru Catrice):

Lumea mai e si senila si va uita cam majoritatea judecatilor pe care le-a facut. laughing De asta si continua sa mai faca altele in continuare. Nu se satura niciodata gura lumii.

Repet ce i-am scris: "Și-i spuneam să se semneze intr-un fel "sms/mms/bla-bla-bla" transmițându-i ăluia ce o doare:"

ok?

Lasa ca nu trebuie sa repeti, nu e important, la un moment dat tot se va afla inflacararea ei, scoala e o lume mica.

Ok, se află și ce? foarte bine! Altfel, așa cum am mai zis, rămâne fata "nerezolvată"

In ce piesa de teatru proasta jucam acum!

EU cred că joci singur/ă

Era tipic de asteptat un astfel de raspuns de la tine. Ce defensiv ai reactionat! laughing

| Cardaucq explică (pentru sierra1):

Mersi ca te gândești și la mine?❤️

| Hammurabi a răspuns:

Dacă îi scrii anonim, de ce-i mai scrii?
Care e scopul?
Crezi că e Prințul care va căuta cărei Cenușărese îi aparține condurul? laughing

| Cardaucq explică (pentru Hammurabi):

Nu vreau sa afle la moment pentru ca exista un motiv, crezi ca dacă nu ar fi cum este acum nu Iasi spune in fata? problema este ca sunt rușinoasa și nu vreau asta și când eu nu vreau ceva nu vreau și nu o fac chiar dacă ma împuști ar fi bine sa înțelegi.

| Hammurabi a răspuns (pentru Cardaucq):

Am înțeles asta, dar cu un bilet anonim nu rezolvi nimic.
Dimpotrivă, e destul de nasol.
Eu dacă primesc un bilet în care cineva îmi spune că mă iubește, dar nu știu cine e și cine a scris, îl arunc și nici nu-l bag în seamă.
Probabil consider că cineva face mișto de mine sau mi-a pregătit vreo farsă.
Nu e nimic plăcut, e doar o senzație de disconfort foarte nasoală să primești așa ceva.
Sub nici o formă nu-l va bucura sau nu-i va stârni interesul.
Iar tu nu poți primi decât o bilă neagră pentru un gest de genul ăsta, dacă va afla mai târziu.
E urât. E un gest infantil.

| laSoledad a răspuns:

Vrei sa fii si tu ca Tache Farfuridi şi Brânzovenescu, "O semnăm, dar o dăm anonimă".

Cred că n-ai înțeles: ziceam că e inutil să-i spunem ce să scrie in mod anonim: "ce mai contează?".

Și-i spuneam să se semneze intr-un fel "sms/mms/bla-bla-bla" transmițându-i ăluia ce o doare: "îl iubesc" - să priceapă omu'

Daca ea nu se pricepe pe sine, apoi ala ce sa priceapa?! laughing

| petrutz123 a răspuns:

Scrie in bilet asta: draga (cum il cheama pe tip) sa stii ca te iubesc si mai vreau sa iti zic ca esti cel mai ffrumos baiat din lume cu drag anonim