| supalaplic200 a întrebat:

Salutare. Vi se pare ciudat sa citesc carti de psihologie la 14 ani? Adica eu nu as vrea sa merg pe psihologie dar pur si simplu ma pasioneaza. Citesc carti destul de greu de inteles dar tot imi plac.

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Wow, ce special ești... Poftim, un pic de atenție.

| teajutcudrag111 a răspuns:

Nu, nu e nimic ciudat, pur si simplu asta iti place, poate te razgandesti si vei face ceva pe viitor in domeniul psihologiei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic ciudat, din contra. E de apreciat în primul rând inițiativa și plăcerea de a citi.
În al doilea rând psihologia este ceva de care ai nevoie pe tot parcursul vieții, dat fiind că se ocupa cu studiul minții umane.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cred că fiecare citește ce dorește,într-adevăr și vârsta își spune cuvântul uneori.
Spre exemplu am citit cărți pe care le citisem cu ani în urmă și am realizat anumite " lucruri" pe care în trecut nu le procesam.
Nu contează ce " citești " important este că o faci și îți place,la final o să vezi că ajungi să te exprimi mai frumos,să ai anumite cunoștințe--> acel vocabular.
Evident că dacă citești cărți de o anumită ramură științifică nu trebuie să ajungi în acel domeniu, poți la fel de bine să citești din pasiune cărți de istorie, biologie, dar să nu vrei să lucrezi în domeniu, pentru că este o simplă pasiune.
O zi frumoasă!

| Violleta2022 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa citesti carti la limba romana si sa rezolvi cat de multe exercitii si probleme poti (la matematica), fiindca la 14 ani este mai important sa inveti pentru evaluarea nationala, decat sa citesti ceva ce inca nu intelegi si apoi, pierzi timp pretios cu ceva ce nu-ti foloseste acum.