NU! Iti arzi parul! Persoana respectiva si-a batut joc de tine urat de tot! Incearca cu peria si feonul! Succes!:*
Nuuuuu! Doamne fereste! Sa nu faci asa ceva niciodata! Incearca sa-l indrepti cu peria si cu feonul! Nu mai asculta ce zic toti fraierii, inainte sa te apuci sa faci ceva de genu asta, mai intreabane pe TPU. Bafta!
Sa nu incerci nicioada dar absolut nicioadata! Stiu din experienta surorii mele ca nu o sa mearga +ca parul tau o sa aiba un aspect ars, si o sa mai dureze multe zile poate chiar sptaamani, pana sa revina la normal
))) exista placa de indreptat parul, cum sa ti.l calci:O:O nu ii faci bine deloc il poti arde pentru ca nu poti sa reglezi caldura ca la placa. poate nu ai bani de una scumpa rau dar eu cred ca poti cumpara una pe bugetul tau si daca ti-l indrepti cu fierul de calcat dupa cateva luni nu mai ai ce face cu parul e varza ars si mai ales daca ai o coafura ca a lu Basescu iti ramane amprenta sau ai sa ajungi cu o coafura ca a lui (sau ca smeagol )...dar nah. faci ce vrei cine ti-a zis poate si-a batut joc de tine