Uite, o să îți dau doua exemple personale înainte de a-ți da ție un sfat.
Eu am făcut lupte o bună perioadă de timp, iar la început aveam de făcut o mișcare destul de dificilă pe atunci - la încălzire. Țin minte și atunci că a râs unul de mine, iar după două luni am ajuns să le fac mai bine ca el
Al doilea exemplu este tot din acea sferă, mai exact la flotări. Toată lumea putea face flotări, iar eu pauză. Bine, flotări normale, căci pe cele din genunchi puteam să le fac cât de cât. Îmi amintesc cât de mult m-am ambiționat și vreme de o săptămână - cam până la antrenamentul următor - făceam flotări dimineața, la prânz și seara. Mă uitam la un film sau ceva, la fiecare 10 min puneam pauză și mai făceam 10-15 flotări. Chiar dacă la început nu le făceam până jos, ușor ușor am început să le fac și uite că acum fac și 30 de flotări odată, până jos.
Acum ideea în sine e să fii arogantă cu el, să te perfecționezi (atât la sală, cât și acasă - dar ai grijă pe ce faci abdomenele ca să nu te rănești la spate) și să îi arăți că poți mai mult. Trebuie să găsești ambiție în toate vorbele mai rele și în același timp să nu îți pese. Un fel de „nu e treaba ta ce fac eu, că nu o fac pentru tine. dar vezi tu mai incolo cine râde la urmă".
Exersează să evoluezi, rezistența crește în timp și cu dedicație.
PS.-la fiecare ridicare, expiră puternic. Te va ajuta foarte mult. la fiecare parte grea a unui exercițiu trebuie să expiri. de exemplu, la flotare expiri când te duci jos, la abdomene în timp ce te ridici.
PS2-toată lumea critică în viața asta, dar nu le pune la suflet. sunt vorbe aiurea care ori te ambiționează, ori te distrug. depinde ce vrei tu să faci cu ele, ce vrei să devii și dacă vrei să cucerești lumea. Mult succes!
E un tip care are standare inalte pentru antrenamentul pe care il face el, si asta il face arogant.A vazut ca le faci incorect sau ca le faci prea incet, sau etc,adica la un nivel mic, fata de cum considera el ca trebuie sa le faci.
Inafara ca e arogant,e si frustrat,ca de nu era frustrat, nu spunea asta.
Faci asta pentru tine, in primul rand, daca nu o sa apara rezultatele peste noapte,asta nu inseamna ca trebuie sa renunti, pentru ca, timpul tot o sa treaca si daca nu faci nimic, tot cu aceleasi probleme o sa ramai si tu, deci continua sala, daca nu poti sa te simti multumita acum cu toate aspectele vietii, macar fii multumita ca faci ceva sa scapi de o problema ( sa dau jos 15 kg ) apoi, pana la urma, o sa reusesti, daca te implici si nu renunti.
Cat despre tip, poti sa-i raspunzi cu "fac cum pot".
In caz ca iti mai pune si alte intrebari, ii raspunzi scurt si iti vezi de treaba.