| adele24 a întrebat:

Se aproprie ziua de nastere a unei prietene si mi-ar placea sa aud niste idei de cadou, avand in vedere ca trebuie trimis PRIN POSTA. happy

Răspuns Câştigător
| Patricia07 a răspuns:

Poti sa ii faci o scrisoare, o parfumezi (cu parfumul tau) si ii poti spune "Am parfumat aceasta scrisoare cu ideea ca imi vei simti prezenta" (ceva de genu) si poti sa ii faci un tricou sau o perna cu o poza in care sunteti aman2, sau un filmulet cu poze cu voi si pui pe fundal o melodie draguta despre prietenie. O bratara cu numele tau din argint. Fa un filmulet in care pui oameni atat cunoscuti de catre aman2 cat si necunoscuti, spunandu-i "La multi ani X".

3 răspunsuri:
| paranteză a răspuns:

Dacă aş fii în locul tău i-aş lua un tricou, pix, orice care să aibă imprimat trupa, canterăţul sau actorul preferat sau i-aş cumpăra un tricou de pe tu.ro,un tricou sau un hanorac amuzant. Desigur,dacă are Iphone îî poţi lua o carcasă cu o poză personalizată, îî poţi cumpăra o cană personalizată.
Îî poţi cumpăra o pereche de colanţi drăguţi cu floricele sau fulgi, găseşti în mall pe la Terranova, nu ştiu, cauţi şi tu.Pa!

| Mihaela1964 a răspuns:

Carti,jucarie din plus, bijuterie din argint, icoana.

| EnNdY a răspuns:

Depinde ce fel de cadou vrei sa ii trimiti... daca e cineva apropriat eu ti-as recomanda ceva mai special cu ar fi un telefon, o pereche de cercei, o bratara, un lant, un parfum! Daca e cineva cum ar fi un coleg/a poti sa ii oferi haine ( un hanorac, o pereche de pantaloni, o rochie, o maleta ) S-au altceva ce crezi tu! Sper ca ti-am fost de folos si daca doresti sa dai funda big grin!