| usernameinvalid7 a întrebat:

Servus dragilor! Vin cu o mică problemă pentru mine pentru ca așa o văd desii știu în sinea mea ca exagerez.
Trecând la subiect, m-am transferat la liceul cel mai apropiat de mine, asta scăpându-ma de trezitul la 5 și cheltuiala de 6 milioane pe lună, dar nu despre asta vorbim.
Eu de fiecare dată când a fost un început nou, de ex clasa a 9 a nu prea știam cum să mă acomodez îmi găseam o prietenă și aia era, mereu aproape am făcut asta și nu-mi place. Dar nu înțeleg de ce am așa multe rețineri…
Acum, m-am transferat în a 11 a, am o stare de anxietate uriașă când îmi aduc aminte ca nu știu efectiv să comunic, adică dacă e cazul să mi se vorbească vorbesc și eu la rândul meu, da nu răspunsuri prea lungi. Nu știu cum o să comunic cu colegii, ca ei deja se știu, mi e așa și de profesori, nu i știu, știu, nu mă mănâncă dar așa s eu! Ce sfaturi aveți pentru mine pentru a mă integra mai bine? ☺️

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun ca te stresezi inutil, fiindca acum ai ocazia sa te reinventezi si sa te prezinti asa cum vrei tu: adica sa incepi prin a invata sa saluti primul, pentru ca asta este regula nescrisa a succesului in toate: oferi primul ca sa primesti inapoi!
Apoi inveti foarte bine, ca profesorii sa te ia de copil foarte bun iar colegii sa-ti arate respect si sa te vrea de prieten.

2 răspunsuri:
| usernameinvalid7 explică (pentru Violleta2022):

Îți mulțumesc enooormmm, dar nu știu cum să fiu cum să încep asta e ideea știi?‍♀️

| Violleta2022 a răspuns (pentru usernameinvalid7):

Foarte simplu:
- Buna dimineata!
- Sunt Gigel, nou transferat in clasa asta.
- Ma bucur sa va cunosc!