| love100000 a întrebat:

SINCER AM NEVOIE DE AJUTOR.De aceea cer seriozitate si raspundeti fara haz si glume de prost gust.Sunt o fata timida da sunt mai nebunatica cu prietenii mai apropiati insa in rest is cuminte si mai retrasa, am 16 ani.Mam indragostit de un tip care a aflat ca-l plac dar marog mi-a spus prin intermediul altei fete ca place pe altcineva si nici religia nu-i permite sa aiba ceva serio.As dori sa-mi dati niste sfaturi cum sa-l fac sa moara de ciuda ca nu m-a acceptat? cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine? va rog am nevoie de ajutor.

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Nu ai cum! odată ce lui nu îi place de tine... tu nu poți să îl forțezi.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Nu o face. E cel mai simplu.

Nu iti pierde timpul aratandu-i unui looser ca este looser. Te va invinge sau pur si simplu nu o sa ii pese.

Vrei sa te simti razbunata? Atunci cauta pe cineva cu care chiar te simti bine.

O relatie presupune sa va scoateti reciproc tot ce este mai bun din voi, nu sa fiti in competitie.
Faza aia cu contrariile se atrag... E valabil doar la magneti. Nu si la oameni.

Alege sa fii fericita. Nu sa iti pierzi timpul demonstrand ceva ce poate nici nu este necesar.

Pune-o la colectia de experiente, si treci mai departe.

Cred ca nu asta e raspunsul pe care vroiai sa il auzi, dar cred ca este cel mai bun pe termen lung.

| love100000 explică (pentru cristimihailov):

Da cred cam sa fac asa cum spui. Mersi.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Fa-l gelos cu altul.
Ma rog, lasa-l in pace. Daca nu te-a placut de la inceput, nu te va placea nici in viitor.

| GD15 a răspuns:

Pai deja ti'a dat papucii.....si daca are pe alta of course nu o sa se uite la tine, el o vede numai pe ea. De ciuda no sa moara pentru ca el incontinuare n'o sa te opserve...