| LCD a întrebat:

Solarul reduce din cosuri?
sau ma rog. le face ceva dar e un fel de remediu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solarul (ca si soarele) poate ameliora temporar acneea, deoarece usuca cosurile. Dar totodata, se usuca si pielea sanatoasa, care va deveni mai groasa, mai sensibila si va favoriza aparitia unor noi cosuri. Sfatul meu este sa nu incerci solarul, ci sa mai astepti o luna si sa te bronzezi un pic la soare. Ai grija sa folosesti totusi protectie. A, si daca folosesti fond de ten, incearca sa iti cumperi unul tratament (cum sunt cele de la ivatherm) si foloseste produse de ingrijire din aceeasi gama. Stiu ca sunt cam scumpe, dar macar esti mai putin expusa "pericolelor". Poti incerca masti cu argila (se gaseste si in supermarketuri, e ieftina), sau cu namol din Marea Moarta (asta nu stiu unde gasesti, eu am avut de pe net). Poti lua timp de cateva zile (chiar si fara prescriptia medicului) vitamina A, care are rolul de vindecare si regenerare a pielii, poti bea ceaiuri antioxidante, dar MAI ALES, ai grija la consumul de sare, prajeli, chipsuri. Din experienta proprie, conteaza happy

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu are treabă solarul cu coşurile.
Un tonic antiseptic şi tinctură de propolis.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Decat sa te alegi cu un cancer de piele, mai bine ramai cu cosurile. Incearca metode naturiste, de exemplu masca cu argila si suc de lamaie.

| kaya a răspuns:

Nu solarul nu face decat sa le inroaseasca si sa le scoata in evidenta (daca cosurile sunt pe fata), nu ar fi prea bine sa te duci la solar daca ai asa multe cosuri, solarul nu e un remediu pentru ati trece cosurile.Mai buna e o crema de la farmacie sau un contol la un dermatolog.Numai bine

| IuLLZ a răspuns:

Solarul usuca cosurile. Dar incearca zynerit sau metoda cu care mi'au trecut mie:argila. Crede'ma, merge!

Întrebări similare