| Bogdan1o a întrebat:

Stiu ca nu mai sunt adolescent, dar am o problema. Sunt foarte timid, de mic copil, am avut probleme multe in familie, multe certuri, ma rog nu intru in detalii. la scoala colegii radeau si faceu misto de mine, dar era oarecum bine chiar si asa. cand am intrat la liceu, in clasa 9-a m-am izolat de ceilalti de teama, frica, oricum vreti sa-i spuneti ca ceilalti sa nu mai faca misto de mine, nu am avut si nu am nici un prieten. am avut 2 relatii care evident au asuat, nici nu cred ca le pot spune relatii, au durat una o zi, iar alta 2 zile.am incercat sa merg la psiholog, acum cam e tarziu, mi-a spus ca as avea nevoie de consiliere, aici sunt niste probleme, ma rog, .una...nu am bani. sa trecem peste asta. Cum si ce sa fac sa nu mai fiu timid, sa nu ma rosesc ca o rosie cand vb cu cineva despre un subiect anume, sa pot purta o discutie de lunga durata, sa pot sa-mi fac si eu o prietena, nu stiu la cine sa apelaz, pe zi ce trece sunt tot mai rau, sufar, incerc sa cer ajutorul dar nimeni nu-si da seama de asta crying. nu mai pot, am ajuns sa ma gandesc sa fac o prostie sad... ajutati-ma va rog din suflet

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Nu te supăra, de vreme ce sesizezi atât de corect ce problemă ai, trebuie să-ți dai seama că rezolvarea e tot la tine. Era bine dacă spuneai ce vârstă și ce ocupație ai. Oricum, priml lucru pe care îl ai de făcut este să ieși între oameni, cât mai mult.

| Andrei233 a răspuns:

Daca deja esti barbat si gandesti asa, scuza-ma.Viata e frumoasa, gandeste mai pozitiv. Poti sa-ti faci prieten si daca esti timid.Incearca sa vorbesti cu ei.Nu te mai inchide in tine.

| mgtow a răspuns (pentru ChrisIwal):

Da, lasa ca o sa beau eu bere fara alcool cu colegii de tir cand mai prind prin parcari.