| Floriana78 a întrebat:

Stiu ca pare prostesc, dar cum să fac să scriu la birou si sa fiu cu parul desfăcut? Adică cum sa fac sa nu imi mai intre în ochi, îl am destul de mare si de fiecare dată când scriu la birou cu el desfăcut imi vine in fata foaiei

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Hm. cred ca cel mai bine ar fi sa-l duci pe tot in partea creapta. Asa parul sa stea doar in dreapta ta si nu o sa te mai incurce. Mai poti sa-ti intorci si putin capul spre stanga si foaie la fel, mut-o mai in stanga. happy Daca-ti imaginezi putin, tu ar treui sa ai :
in stanga: foaia, caietul sau pe ce scrii tu, in mijloc mana cu care scrii, adica dreapta si in sanga parul. happy

Tin minte ca o colega din generala isi folosea parul ca sa copie. Gen. isi baga nasul in foaie, care era inconjurata de par si asa nimeni nu o vedea. laughing

2 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Folosește o clamă de păr, măcar atunci când trebuie să scrii la birou. După aia în pauză sau când nu trebuie să scrii, pur și simplu o dai jos fără să-ți deteriorezi părul, dacă faci asta în mod repetat.

| Alexandrualex1995 a răspuns:

Daca îl prinzi in coada poate nu mai vine in fata ii o modalitate doar asta ii buna Andrada. Încearcă aceasta că o sa fie mai bine. Din partea mea de la Agrisan Alexandru Adrian. Așa mă găsești și pe Facebook