| Kleoo a întrebat:

Stiu ca suna ciudat dar as vrea ca aici sa va scriti toate defectele voastre! Cele mai ciudate complexe primesc funda! Nu vreau sa va injosesc prin ata. uneti cu anonim!winking

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Complexele nu sunt echivalente cu defectele, diferenta fiind ca defectele pot fi acceptate ca facand parte din personalitatea cuiva, pe cand complexele nu (de aceea au denumirea de "complexe"). Complexe nu am, iar defectele am reusit sa mi le accept, cu toate ca nu a fost prea usor. Defectele care ies cel mai bine in evidenta in ceea ce ma priveste sunt introversiunea dusa la extrem (e considerat defect de catre ceilalti, pe mine nu m-a deranjat niciodata, ba dimpotriva), lipsa de asertivitate (uneori si pe mine ma deranjeaza, insa nu intotdeauna), izolarea fata de ceilalti, asociabilitatea (eu ma bucur din plin de acestea si nu le consider trasaturi negative, insa mi se reproseaza adesea de catre putinii mei cunoscuti), o usoara aroganta, lipsa de spontaneitate si lipsa de reactii afective si de empatie in fata unor situatii care starnesc, in general, reactii sau sentimente puternice (sunt putine situatii in care simt ceva intens). Probabil mai sunt si alte astfel de trasaturi pe care le am, insa acestea sunt cele mai evidente si cum spuneam, pe majoritatea nu le prives drept defecte si nu ma deranjeaza neaparat.

| MaliciousDeath a răspuns:

Mi se spune uneori ca sunt o persoana mult prea inchisa in sine si ca ar trebui sa invat sa ma exteriorizez, sa comunic mai mult ori sa-mi arat afectiunea.Din cauza asta se intampla sa ofer o impresie relativ gresita.De exemplu, mai mereu cand ma imbratiseaza cineva imi spune "stiu ca nu-ti place asta, dar..."-DAR n-am spus niciodata ca urasc imbratisarile.Nici nu ma omor dupa ele, dar sunt ok.
Plus ca sunt pasiva si foarte nehotarata.Imi este greu sa aleg pana si cu ce sortiment vreau ciocolata. Daca ar trebui sa aleg ceva nou ori sa merg pe varianta clasica cu lapte.E groaznic.La chestii ciudate ar intra probabil modul in care stau la masa.Ai mei cam au o problema cu asta, nu stiu de ce.
Stau ceva in genul astora, doar ca pe scaun sau in pat(sau unde apuc):
http://i.imgur.com/FsVETJf.jpg

| Voidwithin a răspuns:

Ura,invidia,gelozia,mandria,miciuna, imi place cateodata sa-mi bat joc de altii, imi place sa fiu acel Alpha care sa-i domine pe toti si sa nu-i pese de nimic, nu prea imi pasa de cei din jurul meu, nu cred in prieteni adevarati sau oameni care tin la tine(o mica exceptie fiind familia, parinti /fratele/sora).
Asta este cam 1 si ceva la % din personalitatea mea.
Nici eu nu ma cunosc pe deplin.

| Kleoo explică:

Am citit tot ce ati scris. Sper ca ati scris din suflet, ci nu doar pentru Funda. In unele descrieri chiar m-am regasit! P.S: Imi plac raspunsurile la toti. dar nu stiu cum se da vot. ma ajutati?

| asdfghjkl1231 a răspuns:

Ma atasez repede de cineva.
De la un timp urasc oamenii.
Uneori ma incred in oricine.
Minciuna.
Ura fata de ceilalti.
Anxietate sociala.
Frica/fobia de oameni.
Si mai sunt multe altele. :\