O vorba zice mai noua zice ca discoteca este "gura iadului", acolo te apuci sa bei, sa fumezi si numeroasele vicii etc. Eu am fost de vreo 2-3 ori si nu mi-a placut asa de tare si am 17 ani pot sa imi port singur de grija, si nu zic ca nu ma duc ca ma bate tata sau nu ma lasa apropo discoteca e vecina cu mine! Pentru curiozitate nu strica 2 ore poate 3 daca iti place mai vii daca nu ...nu. Dar tine cont nu e ceva foarte extraordinar sa dansezi ca un nebun sa bei bere dupa bere si sa vii ca un porc acasa iar a doua zi sa te trezesti cu o ingrozitoare durere de cap, iar daca esti cumpatat cu atat mai bine! iti urez succes si bravo pentru intrebare pusa ar trebui sa dea mai multe semne de intrebare pentru multi!
Stai linistit ca nu esti mic pentru asta. Daca ai 14 ani e perfectEu prima data cand am fost in discoteca aveam 13 ani
Esti mic pentru discoteca avand in vedere ca acolo isi fac veacul tot felul de indivizi care de care mai "smecheri ".
Bineinteles ca nu, eu sunt fata si prima data cand am fost la discoteca aveam 13 fara cateva luni.
Buna eu una nu iti zic sa nu te dukidar nu cred cate primesc cei de acolo am incercat in bucuresti si num-au primit...la tara in mizil am fost si cand aveam 11 ani sau 10 nu mai stiu exact am fost cu varamea si iti spun ca acolo mi s-a parut ok.nu s-a intamplat nimic neplacut ba chai am fost dj.am dansat cu un baiat de 18 ani
...si mai multe a fost suupper. mi-a placut
.
Dar iti spun nu o sa te primesca nimeni in buk. incearca in alta localitate la mine a mers chiar dacaa eram fff mica
ByeElly
Neah, esti mare prietene. Eu zic, sa nu te duci de acum. apoi vei vedea ca a fost o greseala. Dar daca tii mult sa mergi, du-te
. Vei vedea ce ''frumuseti'' gasesti pe acolo
Nu cred ca esti prea mic. si daca ai noroc si ai tai te lasa, du-te. tu ai ocazia, eu am 17 ani si n-am fost niciodata ca nu ma lasa... daca tu nu ai problema asta, du-te. dar, sfatul meu, in gasca mare.
Nu cred ca esti prea mic. Cunosc baieti care se duceau de la 10-11 ani.
Nu e cine stie ce. Eu am fost de vreo 3 ori intr-un an pentru ca nu imi place.
Dar daca vrei sa te duci, du-te.
GiRl_4254 întreabă:
isadora789belle întreabă: