| Elide a întrebat:

Sunt foarte timida, dar nu tot timpul,de regulă atunci când cineva vorbește pervers sau exista o discuție pe tema asta mă rușinez aiurea, așa mă intimidez...Cum să îmi dispară aceasta frica și intimidare? Nu știu cum s.o numesc altfel.

12 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

In general nu prea ai de ce sa fii timida, mai toti tinerii sunt atrasi de acest subiect, problema e cine il aduce in discutie.
Si desigur, odata adus in discutie ai putina teama ca ceea ce spui poate fi interpretat gresit, si stim si noi cum e cu frica asta.

In general pentru a scapa de aceasta problema trebuie sa te obisnuiesti putin cu subiectul, sa vorbesti cu prietenele, bine aici nu ma refer sa aduci tu subiectul, zic daca vine vorba despre aceasta tema sa-ti aduci si tu un mic aport, asa incepi sa prinzi incredere in tine, si treptat vei scapa de aceasta rusine si vei putea discuta si tu liber acest subiect.
Totul vine treptat.

| danay72 a răspuns:

Nici unui om moral nu ii face plăcere când cineva vorbește pervers. Dacă cineva vorbește asa, mai bine pleaca și lasa-i.Nu inseamna ca esti timidă. Omul prevăzător vede nenorocirea și se ascunde spune un proverb.

| cyupaku a răspuns:

Atunci cand dispare aceasta frica dispare si bunul simt

| tril a răspuns:

Daca nu iti plac obscenitatile si perversiunile, nu inseamna ca esti timida. Din contra, ai bun simt. Incearca (cu autoeducatie vei reusi) sa pari indiferenta la temele astea cand se discuta in grup. Te uiti in alta parte, te prefaci ca nu te intereseaza subiectul sau ca nu ai fost atenta.

| Elide explică (pentru tril):

Pai așa fac, de obicei mă fac că mă uit in alta parte dar e in zadar, la mine in clasa doar câteva mai suntem vi***** adică 3 și toate se lauda cu experiența și nu se inhibă că noi, și diriga noastră ne supune între.una că suntem prea cuminți și o sa găsim pe unul care sa ne facă "praf" pentru că suntem supuse, aberații...le lauda p.alea care sunt 'versate'.

| RAY a răspuns (pentru Elide):

Asa cuminte esti tu miha? iar referitor la intrebare, perversi sunt nesimtiti daca esti o fata cu bun simt nu ai ce cauta printre aceste gunoaie masculine

| Elide explică (pentru RAY):

Nu mă refer doar la băieți, ci și la toate fetele.

Wow trebuie sa vin la voi la facultate daca e vorba de asa ceva, esti la facultate miha? dirigia ta are dreptate o sa gasiti badboys care o sa va fraiereasca usor

| Elide explică (pentru RAY):

Sunt la liceu a12a

Dar esti virgina de esti asa timida? adica te rusinezi rapid cand e vorba de sex?

| tril a răspuns (pentru Elide):

Stai linistita. Nu e mare castig un km de p. Doar pentru baieti, de asta incearca sa va convinga ce bine e. Vei vedea mai tirziu ca ai facut bine fiind cuminte.
Diriginta, incearca si ea (probabil) sa va pregatesca pentru ce va asteapta. Aveam si eu o sefa mai spurcata la gura care cu bancuri deocheate ne-a mai invatat una-alta. Unul care "sa va faca praf", se gaseste oricind. Mai bine mai tirziu decat prea devreme. Numai bine!

| NoulCont a răspuns:

Ai nevoie de niste prieteni care nu sunt la fel de timizi.
La un moment dat o sa devii alta persoana îți garantez. Scrie.mi daca doresti