| Alexa1234a a întrebat:

Sunt foarte urâtă.
Toate fetele pe care le cunosc sunt mai frumoase decat mine.

Uneori mă gândesc că niciodată băiatul pe care îl plac nu o să mă placă deoarece o să întâlnească la liceu multe fete frumoase iar eu nu o să mai am deloc sanse.

Sunt o urîtă, grasă și proastă.

Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

1. Nu compara frumusetea ta cu cea a prietenelor tale. Daca ele arata ca niste printese, asta nu inseamna ca esti urata. Poate arati decent, te-ai gandit la asta? Adica... sa fim seriosi, chiar ai o fata pe care daca ar privi-o cineva, urmatoarea secunda ar vomita? Nu prea cred, deci, e suficient.
Mai exista si frumusete interioara. Oricum, acel baiat trebuie sa te placa pentru cine esti nu pentru cum arati. Faptul ca esti mai putin frumoasa, sa stii ca iti ofera un avantaj. Daca e sa te placa un baiat, o sa te placa pentru cine esti, nu pentru aspectul tau fizic. Si eu as vrea ca aspectul partenerei mele sa nu fie tot de printesa si plin de machiaj. Asta este un avantaj, si stii de ce? Deoarece daca este mai frumoasa evident ca o sa se uite toti baietii dupa ea, insa daca e mai putin frumoasa o sa fie mai ignorata. Deci in concluzie, eu prefer ca partenera sa arate decent si sa fiu 100% sigur ca e a mea, decat sa fie SUPER FRUMOASA si sa se uite toti baietii dupa ea.
2. Incearca sa mai slabesti. happy 1 km / zi nu strica. asa de inceput.
3. De ce te faci proasta? Fiecare e destept intr-un anumit domeniu. De exemplu, tu daca pui profesoara de romana, sa-ti rezolve exercitii la mate si nu stie, asta inseamna ca e proasta?
Daca notele tale sunt mai slabe in comparatie cu cele ale colegilor tai, nu trebuie sa te faci proasta. Scoala nu iti testeaza nivelul de inteligenta, iti testeaza memoria. Daca ii pui pe aia cu 9 si 10 sa-si bata putin capul la o intrebare gen... cum iti intemeiezi o familie sau cum sa mentii o relatie sau ce decizii trebuie sa iei intr-o anumita situtie... crede-ma CA-S VARZA! Asa. mai bine sa ai 5-6-7-8 la toate materiile dar macar sa stii cum sa-ti faci un viitor si sa-ti folosesti capul pentru a deveni un om de succes. Asta este un om destept, nu,, desteptii" de la scoala cu 9 si 10.
Sau. te mai poti lua dupa modul tau de gandire.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca baiatul ala e frumos e normal sa stea cu o fata frumoasa, tu in scimb o sasi gasesti unul pe masura ta, desi romance urate sunt rare eu unu nu vad nici macar una urata in oras, desi poate exagerezi, daca esti grasa slabeste vrei sa dai in diabet, infart sa mori de tanara? nu esti proasta trebuie sa isi descoperi inteligenta, faza cu urata eu nu pot afirma ca esti ca voi fetele niciodata nu sunteti multumite de fizic, da-mi o poza cu tine apoi voi comenta, apropo prima impresie este aspectul fizic iar frumusetea interioara nu o vede nimeni, baieti aprecieaza fetele frumoase asta e adevarul

| OldSoul a răspuns:

Dupa cum am mai spus, eu sunt de parere ca nu exista persoane urate, ci doar persoane care nu stiu, nu si-au gasit look-ul care sa le puna in evidenta.
Degeaba te planci ca esti urata, grasa si proasta, daca tu nu faci nimic pentru a schimba asta, nimic altceva nu se va schimba peste noapte.

Esti urata? Incearca sa-ti schimbi look-ul.

Esti grasa? Fa sport, slabeste!

Esti proasta? Acumuleaza incredere de sine mai intai, si dupa citeste, gandeste, restul ar trebui sa vina de la sine daca stii sa-ti folosesti capul.

Cat despre acel baiat pe care-l placi, cine te place, te place asa cum esti, plus ca nu totul se rezuma la el. Sunteti mici inca, nu exista iubire, exista doar atractie, si crede-ma, ca asta se schimba repede, azi te place, maine gaseste ceva mai bun, si asta e valabil si pentru fete si pentru baieti.

| FaraNume1245 a răspuns:

Iei uratenia in brate si mergi sa vorbesti cu baiatul de care iti place.

| IonDeLemn a răspuns:

Degeaba sunt frumoase daca sunt proaste, cwrve si arogante. Neaparat vrei si tu sa faci parte din cele 99 % care sunt asa?!