| GokuUltraInstinct a întrebat:

"sunt o bufniță de noapte" ( dorm ziua și noaptea mă joc pe PC, tot timpul mă culc la 7-8 și mă trezesc la 4-5, ies afară până la 10-11 și tot așa ) aș vrea sa îmi refac programul să mă culc la 11-12 și să mă trezesc la 8-9, dar nu pot, am incercat dar nu știu cum sa procedez...

Răspuns Câştigător
| danutzu96 a răspuns:

Forteaza-te sa nu mai dormi o zi, in loc sa te culci la 7-8 astepti pana seara pe la 9-10 si te bagi in somn. Si asa incet incet iti reglezi somnul.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie multa vointa. Poate chiar sa te rupi o vreme de mediul in care esti.Sa te intrebi daca nu cumva jocurile nu sunt un drog pentru tine si au facut din tine un om dependent.
Ca sa-ti schimbi viata trebuie sa fii motivat.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi când naiba să-ți mai fie somn dacă te trezești după-amiaza. În cazul ăsta ar trebui să nu mai dormi și să te culci la 9-10 seara, nici după 30 de ore treaz nu o să-ți fie somn?

| Elide a răspuns:

Ca și mine acum 2 ani când mă făcuse dependenta serialul jurnalele vampirilor de numai 'judecam' laughing mă uitam de la 8-9 seara până la 6 dimineata de îmi dasem organismul peste cap să văd ce de întâmpla pe mai departe...Doamnee numai jurnalele vampirilor aveam in cap și nimic altceva cred că după trilogia stăpânul inelelor serialul asta mă cucerit complet happy laughing