Salut!
Cred ca unghiile tale NATURALE arata mult mai bine decat cele false.Nu ai nevoie de asa ceva la varsta asta, nici de machiaj.Succes! :*
Eu una ţin cu părinţii tăi.
Iar în primul rând la ce-ţi trebuie ţie unghii false la vârsta asta?
Nu prea stiu ce sa zic. deja nu mai esti copil mic si poti sa constientizezi unele aspecte. tu esti la scoala iar unghiile false te pot incurca foarte rau. nu stau intodeauna bine lipite.si ma rog mai ai un sau doi pana sa te lase ai tai! gandeste-te constentizeaza! intr-un weekend sau cand ai o vacanta puneti unele de proba dar ia-ti unele ieftine prima oara pana in 10 lei! vezi incearca sa faci chestile care le faci zilnic la scoala si dati seama daca este bine sau nu! vezi cum faci! ai grija! bafta!
Buna! Parerea mea e de acord cu parintii tai deoarece au dreptate ca la ce iti trebuie unghii false? Sa nu-ti pui nici o data unghii false.E parerea mea.Pt ca nu sunt nici sanatoase.Ascultama te rog ca am dreptate eu cu parintii tai.
Incearca-le pentru o zi si ai sa vezi. unghiile mele nu arata prea bine dar nu mi-am pus unghii false. si o sa imi cumpar sa vad cum sunt. asa eram si eu la 12 ani. a si apropo, sa nu te dai cu rimel prea des, mai bine foloseste gene false. ca tot sunt in aceeasi tema.
Monyyyyy întreabă: