| mezeicristina33 a întrebat:

Sunt pe turism si alimentatie si trebuie sa fac practica unde zice liceul meu dar fiind navetista pot lucra la magazinuri-le de la mine doar ca trebuie sa dau 50 de lei la liceu ..si daca lucrez aici ma plateste?/sau numa ma lasa sa fac practica? sau invers daca fac practica la liceu ma plateste?

2 răspunsuri:
| veraa1234 a răspuns:

Buna. Si eu tot pe Turism si alimenttie sunt. Nu cred ca trebuie sa platesti tu ceva, iar platita nu vei fi decat daca te angajezi cu contract de munca(asta doar daca ai facut 16 ani) Dar ca sa faci practica trebuie sa iti alegi TU ci nu liceul tau, locul unde vei face practica si trebuie sa completezi un contract de practica emis de Directorul liceului scos in 3 exemplare. Le completezi si le repartizezi astfel(dupa ce le-ai dat directorului sa le semneze si stampileze) Un exemplar tu, unul la scoala si unul la institutia (sau locul) unde faci pactica. Sper ca te-am ajutat. Bafta. :*

| mezeicristina33 explică (pentru veraa1234):

Mersi draga.da am trecut de 16.si profa a zis ca trebuie sa dau 50 de lei.si eu practica fac la un hotel adica numa stau sau mai fac si eu ceva ceva uneori asta nu e practica!