O baie fierbinte la picioare cu sare, paracetamol sinus o tb. x3 ori/zi, picaturi de nas Olinth sau de doare gatul,- gargara cu apa cu sare, fervex, repaos la pat, saculet cu sare calda pe piept, ceaiuri calde si multa lamaie, caldura in casa.
Astea ar fi cele mai bune![]()
Sper ca te-am ajutat!
Pai de ce naturiste?
Ia medicamente si in doua zile iti trece un doi![]()
sau fa-ti un ceai cald, cu o baita fierbinte ssi dupa aia dai drumu la caldurica si te bagi in pat la televizor![]()
fa asta 3 zile si iti trece![]()
fervex i nimica![]()
Daca tot iei medicamente ia ceva calumea ca sa iti treaca repede. ceva ampicilina sau ospen de 100 sau 1500![]()
nu te chinui cu ceaiuri din alea
Incearcasabeiceaiurinaturalesisastaincasafarasaiesiafaraudneefrigsisaeimultelichide
Fa baie in sare de baie de menta http://www.atshopping.ro/product.php?id_product=45
Bea ceai cu lamaie si miere(e bun pentru gat), poarta sosete in picioare, dormi cat mai mult si seara fa-ti un dus, apoi te infofolesti bine intr-o patura calda si stai asa si te uiti la tv
eu scap asa in 3-4 zile de raceala. aaa si seara iei cate un paracetamol si dimineata la fel:d! Insanatosire grabnica!
Uite cand eram mai mik mama imi facea ceai de nusetel si imippunea apa calda intr-o sticla pe care o luam langa mine in pat incearca poate iti va fi de folos.