Gandeste pozitiv si atunci lupta e pe jumatate castigata! Hai ca eu cred in tine!
Nu o sa slabesti mai tare ci devii putin fibroasa cum se spune in termeni body building
Eu nu cred ca ai nevoie de asa ceva... Mananca de cel putin 5 ori pe zi, dimineata cand vrei apoi pe la 10, 12, 15-16 si seara chiar inainte de culcare. Carne de cel putin de 2 ori pe zi! Daca te tii de regula asta e imposibil sa nu ingrasi! Tine cont: chiar daca nu ai pofta trebuie sa mananci, daca nu mancare atunci dulciuri, orice numai sa mananci. Intr-o luna de zile nu te vei recunoaste nici tu
In cazul asta prea multe nu poti face... Fiecare persoana difera una de alta, una pune grasime pe abdomen, alta pe fund, alta pe picioare si fund, mai rar dar foarte rar sunt persoane care se ingrasa si pun grasime pe tot corpul! In cazul asta daca vrei sa pui ceva numai pe picioare sansele sunt cam mici. Dupa parerea mea eu cred ca vei pune grasime pe partea corpului tau care se ingrasa mai usor 90% iar 10% pe restul corpului. Stiu ca e foarte enervant si dezamagitor dar asta e crudul adevar. Vezi totusi incearca ce ti-am zis iar daca nu-ti place iti va fi usor sa slabesti din nou cum ai fost pentru ca asa functioneaza de obicei corpul uman: cine ingrasa repede da jos foarte greu acele kg iar cui ii este greu sa se ingrase acea persoana va da jos mai repede si mai usor kg-le in plus.
Iata un link cam ceva de genul asta sa faci si tu :)
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CaZrul1439s
Stai asa ca stai bine, mai ales daca esti adolescenta.Tu cred nu stii ce vrei sa faci stai slaba ca e bine slab decat altfel.La ce inaltime spui ca ai si ce greutate pfff nu stiu ceti veni pe bune.Majoritatea cauta sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi.O sa s e intimple cand o sa ai mai multi ani stai linistita. Daca maninci normal si faci sport in general sa alergi o sa iti faci picioarele mai bune, daca ceara asta te roade
. Dara alergat nu asa dupa autobuz
sa alergi acolo o ora sau cel putin o juma de ora pe zi.Asa ca idee sa alergi doara 3-4 zile pe saptamana, atunci trebuie sa alergi cel putin o ora. Alergi ori la sala, ori pe afara daca ai unde.Si nu te astepta ca alergi o saptamana si deja trebuie sa vezi rezultate.Rezultate apar dupa o luna sau cateva luni de cand incepi sa faci un sport.De ce spun sa alergi? Ca asa ai putea sa faci doara exercitii pentru picioare.Pt ca alergatu iti misca toti muschii din corp, deci iti va tonifica si alti muschi de la mani de peste tot, dara fara ca aia sa isi creasca volumu.Va creste volumu ceva la picioare.Cam asa stau lucrurile. Daca esti plata rau, unde n-am si eu asa o tipa plata
Ca sa te ingrasi trebuie sa fii in surplus de calorii, deci calculeaza-ti caloriile si ai sa vezi ca te ajuta mancarea si e bine in acelasi timp sa faci si exercitii ca sa nu pui numai grasime.
http://unica.md/calculator-necesarul-zilnic-de-calorii/
Nu trebuie sa te ingrasi, trebuie sa-ti dezvolti muschii. Sunt o gramada de workout-uri pe net. Si invata sa mananci. In cazul tau, e nevoie de multa proteina. Daca poti, mergi la sala, ia-ti un antrenor, o sa-ti faca el un program si o sa-ti zica ce sa mananci. Pana atunci, incearca squats si urca multe trepte
Sunt suplimente nutritive pentru fete, care alternate cu antrenamentele potrivite iti vor face un corp frumos!
Cum adica,, ca si asa am cateva kg acolo"? Ziceai ca esti slaba. Tu esti in poza?