De ce pur si simplu nu accepti si tu macar de data asta sa iesiti cu rolele? Din moment ce sunt 3 impotriva unuia castiga majoritatea asa ca ori accepti sa iesi cu rolele ori nu iesi deloc. imi pare rau dar cam asa merg lucrurile. Bafta!
Ori iesi cu rolele ori nu iesi ori suni pe altcineva ...prieteni sau colegi sau verisori (rude) mergi cu mama ta la shooping! eu in locul tau m-as rasbuna un pic pe alea si le-as zice ca nu ca eu vroiam sa mergem X ( zici si tu undea fain fain sa le faci in ciuda sper sa-ti foloseasca
paa
Spune-i ca parintii isi serbeaza ziua de cand is ei impreuna sau ceva de genu.sau ca e ziua unei matuse si v-a invitat in seara in care trebuie sa mergi cu ea la un restaurant.si ca parintii tai de abia acum ti-au zis.si gata. ai scapat
Bafta
Eu cred ca tu ar trebui sa vorbesti cu ea despre acest subiect si daca ea iti va fi o prietena adevarata o sa vrea sa stea cu tine fara role. Si apropo poti sa ii zici ca o sa iesi afara si cu rolele cand va fi mai devreme ii zici pur si simplu ca nu te lasa parintii sa iesi la ora 7 jumate cu rolele si atunci vezi ce raspuns o sa iti dea.