Cum adica ai vrut sa schimbi mail-ul? Daca ai dat la editare date profil si la schimbare e-mail, nu primesti mesaj de confirmare, sau ceva de genu, eu unul nu am primit si totusi mi-am schimbat adresa.
Mail primesti de la persoane, sau de la site-uri pe care atunci cand te inregistrezi, iti trimit automat un mail de confirmare, cu un link, pentru confirmarea contului.
Incearca sa faci un cont pe un site, si sa pui e-mail-ul tau, ca sa-ti trimita un email. sa vedem... fa-ti pe metin2.ro cont, o sa-ti trimita e-mail de confirmare, dar depinde si de conexiunea ta, daca e proasta nu-ti trimite imediat...
Totusi incearca, nu are cum sa nu mearga.
Depinde, incearca sa intrii pe adresa, sa citesti mail-urile care le ai deja, apoi, atunci cand iti faci un id, te pune sa-ti pui o alta adresa pentru a-ti trimite inca un mail.
Daca asta e al 2 lea id, incearca sa intrii pe primul si sa citesti acolo mesajul care ti-a fost trimis, eventual sa dai click pe link-urile care-ti apar.
Daca este primul, si nu ai pus o adresa, mai asteapta un timp, pana ce o sa functioneze, mai ales ca nu toate site-urile trimit mesaje instantanee, sau nu toate mail-urile ajung.
Ai rabdare, cam 1 zi si gata.
Tot n-am rezolvat dar vad ca esti singuru care m-a ajutat
Lasa asta, ti-ai facut cont pe metin 2 si ai primit mail de confirmare? Da-mi mail-ul tau, si o sa-ti trimit eu un mesaj, poate asa merge. sa presupun ca mail-ul tau este andrei1121@yahoo.com?
Tiam trimis un mesaji cu id si parola vezi daca poti sami faci cont pe metin 2
Da, nu-ti merge... Cred ca este vreo problema cu mail-ul. Incearca sa faci altul. Poate asa merge.