|

TPU întrebare doar pentru băieți.
Vi s-a întâmplat vreodată să vă doară ouăle?(fără glume)?
Uneori când mi se mișcă și e musculara parcă se lovește un ou de ceva și simt o durere de zici că se îndoaie. Mi s-a întâmplat o dată. Vi s-a mai întâmplat?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ti s-a intamplat o singura data nu e ceva grav. Puteau fi multiple cauze. Si nici tu nu ai explicat cum trebuie.
Nu te lua dupa idioata de Annastassia ca nu stie ce spune. Pai, daca poarta pantaloni si blugi stramti cum se misca oule? El a spus ca l-a durut un ou cand s-a miscat. Care sunt acei chiloti adecvati ca sa nu te doara testicoaiele? Ce legatura au pantalonii cu turul in vine si durerea de oua?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poarta chiloti adecvati si nu te vor mai durea testiculele, din cei stramti pe tine.
De asemeni, nu purta pantaloni sau blugi foarte stramti sau coborati pe vine, fiindca iti dau dureri testiculare.

| a răspuns:

Ai nevoie de un consult urologic si de o ecografie testiculara

| a răspuns:

Mai, sa fiu al naibi! Annastassia asta le stie pe toate. O fi avand si testicule? O singura femeie din Romania le stia pe toate si aia a fost impuscata.

| a răspuns:

Iarta-ma, ca m-am luat de prostavana asta batrana, care stie si cum se misca testiculele si nu ti-am dat un raspuns concret.
Da, se mai intampla sa ii doara oula pe barbati. De exemplu se poate intampla ca atunci cand te asezi sa te doara. Sau daca esti excitat o lunga perioada. Dar cum ti-am spus: daca a fost o singura data nu trebuie sa-ti faci griji. E ca la bautura: daca iti spune un om ca esti beat, nu-l baga in seama, daca iti spun doi, atunci sa te gandesti daca nu o fi adevarat, iar daca iti spun trei, atunci mergi si te culca.