| Viitorulapropiat a întrebat:

Tpuuu...am trecut la liceu si-mi pun tot felul de intrebari.Cum o sa fie ca boboc? la voi cum a fost in prima zi? in caz ca aia mari se iau de mine, sa tac sau sa le tin piept? am nevoieee de niste raspunsuri,

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteți atât de stresați de parcă plecați în misiune pe Marte și vin extratereștrii la voi sau mai sunteți unii de zici ca plecați la Oxford sau la Harvard. Copilași, e doar liceul! Mergi acolo ca să înveți să iei nenorocitul ăla de bac, ești tot pe pământ, tot printre oameni. Dacă ești retras, timid și stai deoparte, o sa fii tinta lor. Dacă ești prea băgareț și vorbești prea mult și aiurea, tot o sa facă mișto de tine. Nu încerca să exagerezi, nu te băga in grupuri dubioase, nu te da în spectacol și nu te da ce nu ești.

| Xdreaper21 a răspuns:

Ca boboc adica clasa a 9a nu iti va merge cu fetele de a 9a caci ele se uita dupa a 12a(stiu ce spun am terminat liceeul)
Ca experienta de boboc la aia mari fa-ti o mica gasca dar de incredere care 10000000% nu te va lasa la greu si atunci te pui cu aia mai mari adica in clasa a 11a in a 9a faci acei prieteni si in a 10a consolidezi baieti si increderea intre voi (eu nu am facut chiar asa ca eu am fost cu ceva din prieteni de la gimnaziu in liceu dar cu timpul sau mutat la alte licee cu acelasi profil si am facut cateva "legaturi" noi)
Daca se iau de tine aia mari va bateti dar sa ai dovada ca ei au inceput aau ii zici lu maicata si ea ii zice directoare si nu stiu eu cine

| Andreea0512 a răspuns:

Heh,eu am fost în situația ta acum un an. La început o să fie foarte ciudat deoarece nu cunoști pe nimeni,totul e nou,profesorii sunt alții,, emoții peste emoții, dar ai să vezi când o să începi să te acomodezi o să-ți placă foarte mult. ^-^ iar în legătură cu cei mari, dacă ți se pare dubioși, încearcă să-i eviți ca să nu dai de probleme.

| andreeapopa39 a răspuns:

O sa fie putin ciudat la inceput dar o sa te acomodezi repede. In prima zi o sa te intalnesti la scoala cu toti colegii si o sa faceti cunostinta apoi probabil o sa iesiti undeva.Important e sa te implici in discutii si sa arati ca esti o persoana sociabila pentru a te integra intr-un grup. Nu iti face probleme in legatura cu cei mari; daca esti la un liceu bun cu elevi educati nu se va lua nimeni de tine.