♥ Nu inteleg de ce esti atat de incapatanat, ti'am aratat ca pentru mine nu exista alt baiat!
●Timpul trece de parcă zboară, mă omoară. Mor de nerăbdare să te văd și a doua oară.
Fiecare tarfa de a'ta simtea parfumul meu in bluza ta cand te imbratisa
:X!
Parfumul tau, in bluza meaa
:X!
Erai naturala, te simteai bine, si se vedea... Iti cauti jumatatea, si ti-ai cautat`o printre multi. Majoritatea erau copii care se credeau adulti
!
Dar am nevoie de tine ca sa ma iubesti
!
Conteaza masina de afara... apartamentul din capitala conteaza in ce tara o s`o duci la vara :*
♥Realitatea e mult prea dură atunci când dai de greu. Visele se spulbură aproape instantaneu
•Imi vine sa râd am impresia ca esti tâmpit.Ce naiba ti-am facut sa nu dormi linistit?
Astazi... te'as strange in brate asa cum n'am mai facut'o niciodata m'ai lasa?
Am doar o intrebare: te gandesti la mine oare?
Opreste'te o clipa. Priveste in jur spune-mi ce vezi. Esti pe drumul pe care chiar ti-ai dorit sa il urmezi?
Trec drept prin viaţă şi sunt mândra de trecut/Şi dacă e să pierd tot o iau de la capăt!
Am intentii bune, pe bune
n-ai tu idee. Cate cuvinte frumoase pot spune[
]...
Am nevoie de-un minut
Ca sa-ti stric buna dispozitie
•Si daca el pe mine ma vrea care e problema ta?! •
Dar ochii ei nu mai vorbesc
Ea ca pe o lacrima m-a sters
Deviza lumii mele este: zâmbeste si ataca, triseaza si câstiga
Eu n.am nicio grija.grija mea o au altele!
Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu,trec peste tine daca nu am incontro![]()
Trec drept prin viata, si sunt mandra de trecut.
crede`ma, niciodata n`am vrut sa ti se prabuseasca lumea din cauza mea.
Inca te uiti la poze, de mult facute. Si realizezi ca-s doar amintiri pierdute
♥ Ezita sa crezi ca viata e trista
! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista
. ♥
♥ Dar esti departe! Te vreau aproape
! ♥
♥ Poti sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus
! ♥
Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent si, logic, într-un final, un prost...Si-un clasic adevarat,ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat! Hai te pup'a Alla
Fugi la Zdreamtsa ta
!
• Nu am scop sa atrag simpatii sau interese,de fapt de multi vreau sa-mi bat joc si culmeaaa. chiar imi iesee!
• Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
• respectul e ceea ce primesti pentru ceea ce faci si faci bine... uh ma barfesti destul... deci din respect ma pis pe tine
• Sunt extrem de simpla si extrem de clara... dar pot fi si extrem de calma si extrem de vulgara
* Imi impui prea multe, Chiar daca sunt chestii marunte! Crezi ca ma vei schimba?! Asta` i doar parerea ta.; d`; x
Deci... hai sa privim in trecut. Si spune-mi sincer! Cate promisiuni nu ti-a facut?! Peste cate minciuni ai trecut? Si de cate ori iti ziceai : "De maine am sa-l uit"?
azi uit de to0atee; x o bere si`o tigara:] o sa trec pesStee; x de toate in cot o sa ma d0oara; x
♥ Eu nu fur inimi, le primesc cadou! ♥ *
Teoretic ma adori, practic ma iubesti! b-) *
Pentru ce-am facut si o sa se repete am 1000 de regrete!
*
Să sufăr eu pentru voi?! O zic din nou. Bag ****-n lume şi v-o fac cadou!
Ce a fost al meu, acum e restul tau. Daca esti femeie tare, fa'l sa-ti cada la picioare. Te'nseala cu mine?! Clar! Nu da 2 bani pe tine ![]()
E puştoaică rău, e greu. Vrei s'o faci de casă, ai tupeu? ![]()
Hai, nu pune botu', esti copil?!;> *
ştiu că nu-ţi pasă!
El are de pierdut. Tu esti ok
Gresit sau Negresit. Nu ma Intorc. Promit
Prietenele mele? Te vor si ele ![]()
Succes! Sper ca esti baiat destept.E stres! Sper ca filmul are happy end.
Tu cauti consolare.Plangi ca nu'i usor... Dar consolarea n'o gasesti la mine in dormitor >:
Nimeni nu-i perfect! Dar ea te vrea
Daca vroiam sa te insel...O faceaam tine minte!![]()
[Indrazneste si vei reusi, cere si ti se va da!;-x]
Intr`o zi`Ai sa cauti! Zambethu`l meu`! In fiecare`EA!; x
Iti place cum se misca,cum se imbraca, orice i`ai face nu te`ai multzumi cu o bucata, o vrei toata sa fie numai a ta.Promiti sa ai cea mai mare grija de ea![; x]
Suntem prea diferiti dar asta ne tine,extremele se atrag stii ca asa'i mai bine ![]()
Plus cu minus se atrag. Ştii că nu am ce să fac. Felul tău de a fi mi.a pus capac!
N-avem ce sa vedem la televizor, Mai bine facem noi un film in dormitor, Pun pariu c-o sa ne placa, Daca nu mai incercam o data.
I like the candy:-x. I like the chocolate:-x. The ice-cream is very good:-x. But, I just love my lollipop:-x. Because I`m delicious`.![]()
Diferenta dintre noi, trebuie s`o batem in cuie, eu n`am prieten, dar prietenul tau iti da m**e;;
Imi spui ca ma iubesti
... M`am saturat de vorbe,vreau fapte nu povesti`![
]
Si nu putea sa puna punct orice s'ar fi intamplat... Tinea prea mult la el, il iubea cu adevarat
#Nu plange mami, ma intorc la fetita mea! :X
Tu esti chiar un dulce; x... Da te strica prietena ta
! :*:*
Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine
:X:X:X
Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o.
Tu eSty` o panarama In fatSa mea.`![]()
Pentru Tine Inima Ar SpUne Multe
... Dar` t0ushi` Se Abtssinee
! :X:X:X
Poate tie iti suna a dume, da o ard pe bune, zic lucrurilor pe nume.
@.Nu eram impreuna.ne proVocam reciprOc.wOw.ma tineai de mAna ...ai vrut sa ma saruTzi.nunu.nu asa CuRand, eRam ConfUza Nene.nu stiam ce ai De ganD! #
Nu esti cocaina, totusi sunt dependenta, Si imi place atat de mult c-o am in sange permanent.
# Si vorba aia, unde ai scuipat, nu pupa`
Lasa pe altele sa linga :d
# Pisiii, da-te din calea mea, ca te calc pe coada!
# Acum toate papusile Chucky se cred Barbie J)
Funda
?
Nici de moarte nu am teama, stie lumea cum ma cheama, cand acuz si ma razbun stie lumea ca-s nebun…"
Viatai scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi… "
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti
Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs-YoU’
Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… "
funda
___qIS2 întreabă: