Buna! si mie mi s-a intamplat dar nu stiu cum sa iti explic; eu cred ca atunci cand visezi sa iti ramana in memorie dar sa nu iti dai seama si cand vezi acel lucru sa til amintesti. ![]()
Eu spre exemplu odata am visat ca am cistigat la loto, am visat chiar ca ii aratam fratelui numere castigatoare, in aceiasi saptamana am jucat la loto, memorizasem doar 4 numere din 6, dar culmea nu am cistigat nimic :d, in orice caz visurile sunt o functie normala a creierului asaca e totul cool!
Salut. faza e ca, in timpul somnului, o parte din creier se relaxeaza, insa subconstientul nu. el se floloseste in general fie de cele mai mari temeri ale tale, fie de evenimente care s-au intamplat de curand si care au lasat urme apoi creeaza imaginile din vis si face legatura cu alte evenimente asemanatoare. gandeste-te doar ca subconstientul retine niste detalii pe care tu nu le-ai luat in considerare. dupa mine, el stie tot. ce a fost si ce va fi. se spune ca iluminatii isi puteau controla subconstientul si ca erau a tot stiitori. o alta explicatie ar fi cea a universurlor paralele... ci ca noi calatorim dintr-un univers in altul si nu ne dam seama. si ca traim aceleasi experiente din nou si din nou. un fel de dejavou.