| RazvanKid a întrebat:

De ce uitam ce visam uneori? :-( Deci, eu, de exemplu, imi amintesc ce visez dar nu totul, se intampla sa imi amintesc doar pentru o secunda si dupa sa uit imaginea aceea care imi vine in minte. straight face Poate cineva sa imi spuna de ce se intampla asta? Sau uneori am o senzatie de déjà vu, cand vad ceva si mi se pare ca am visat acel lucru dar nu sunt sigur, dar cel mai ciudat este atunci cand imi amintesc doar pentru o clipa si dupa uit, chiar daca incerc sa imi amintesc imaginea care o aveam in minte si de care sunt sigur ca am visat-o. Imi spuneti va rog de ce mi se intampla asta? Vi s-a intamplat si voua? straight face

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Se imtampla. Visele nu trebuie luate in seama...

| Ezeru a răspuns:

La cinci minute dupa ce un om se trezeste, el a uitat deja jumatate din ce a visat. Dupa zece minute, 90% din amintirea visului a disparut.
Pentru mai multe informatii despre visuri uite aici :
Link : http://www.descopera.ro/......espre-vise

| SimonaSimona01 a răspuns:

Buna ziua,
Da, asa este visul are legatura cu psihicul. Visul de fapt este paznicul somnului.
Ce inseamna asta?
Ca in psihicul nostru apar dorinte, temeri, connflicte interne, sentimente ambivalente (opuse), toate acestea nu dispar pur si simplu cand dormim si ele se manifesta si in somn, dar pentru a lasa persoana sa doarma apare visul.