Bună,
Eu i-am luat prietenei mele cele mai bune următorul cadou
-O felicitare cu cele mai bune urări
-O bluza colorată, foarte frumoasă
-O trusă de machiaj
-O carte interesanta
-Un parfum de la D&P
Stiu că ai zis fara parfum dar asta i-am luat eu si a apreciat enorm.
Mai mult conteaza gestul decat ce i-ai luat. Sunt sigura ca v-a aprecia si cel mai mic si ieftin cadou.
Succes!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
La multi ani pentru prietena ta!
Pai ai putea sa pui o poza cu voi 2 in rama si sa-i scrii ceva frumos pe spate:X:X
Sau is acum tot felul de obiecte gen: pentru cea mai buna prietena:de la cani pana la tot felul de brelocuri, etc...
Si pe langa astea poti sa-i mai iei ceva daca vrei![]()
Sper ca te-am ajutat!
Lucruri personalizate.![]()
o felicitare cu urari si ceva ce crezi ca ii va folosi.![]()
Esti prietena ei trebuie sa stii ce isi doreste si ii lipseste si ce ar vrea sa primeasca ce isi doreste.![]()
Si scumpa mea gestu conteaza nu trebuie sa ii iei palate bijuteri etc.![]()
Sa`ti traiasc prietena.![]()
te puup.
funda?:*
Iai o rama foto digitala...eu zic ca e misto... pop.da si tu un vot macar daca nu fundita
Eu am primit de la ea de ziua mea o cana personalizata cu o poza cu noi 2 si o bratara.Ai putea incerca ceva personalizat sau ii poti lua un lant cu un medalion de ala cu o inima rupta in 2 si una o tii tu si una o tine ea.
O perna personalizata.ai putea imprima o poza de-a voastra impreuna, cand ati fost undeva si v-ati distrat, sau aveti amintiri frumoase in legatura cu acea poza...
Poi fa cum am facut eu
...am fost cu un prieten si i-am luat o stampila pe care scria numele ei si S.L.R. sau o cravata care sa scrie numele ei si dupa aia BOSS ![]()
![]()
diferite chestii du-te la personalizari
Iai un ursulet sau perinita care sa scrie ceva in gen BFF sau ceva legat de ea si de tine
Tada550 întreabă: