| Ruxiii a întrebat:

Voi ati vrea sa inghete anul? Sau sa faceti a 9-a in generala?

Răspuns Câştigător
| βǿβǿ a răspuns:

Stai relax. nu se va ingheta nici un an
profesorii fac greva [nu se trec note in catalog si carnete] pentru ca se scad salariile. care nici asa nu sunt maristraight face. nu au ce sa faca. ar trebui sa ii intelegem si nu ar trebui ca elevii sa fie revoltati pe profesori de ce nu le incheie mediile, dar sa fim seriosistraight face nu e vina lor. si asta nu inseamna ca eu tin cu profeorii si sunt tocilara.straight face

si. cu a 9-a in generala.
nu stiuthinking
nu depinde de noi.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici una, nici alta!

| Ana a răspuns:

Doamne fereste, cum sa inghete anul, in niciun caz nu as vrea.

| Silvia a răspuns:

Nu,nu.

| rey a răspuns:

Daca se ingheata va fi jale si aproape ca e imposibil.

| liveincolors a răspuns:

Noua ne-a zis un profesor, ca indiferent daca ar ingheta anul, asta nu inseamna ca se repeta clasa. Pur si simplu se incheie mediile mai tarziu, si se amana data repartizarii la liceu.

| Firefly a răspuns:

Ce intrebare stupida! Ai idee in ce consta inghetarea anului sau vorbesti asa ca sa nu taci?
Daca ingheata anul va trebui sa repetam clasa, adica sa pierdem un an din viata!

| Ruxiii explică:

@Fireflie : am intrebat pentru ca am vazut foarte multi care vor sa inghete anul. Spun ca : da mai bine ca deja stim toata materia (gen).

Si daca te deranjeaza intrebarea nu raspunde.Nu esti obligata sa raspunzi.Sunt N intrebari stupide pe TPU si poate ca ce intreb eu pentru alti nu e stupid.

Ia o gura de aer!

| Bii26 a răspuns:

Sa inghete anulbig grinoamne fereste!
a 9-a in generala:Taci, ca ma ingrozesti.Nu as vrea! 3 ani de liceu.straight facestraight face...Numai...

| Ada... a răspuns:

In nici un caz nu, nici sa inghete anulworried si nici sa facem a 9-a in generala, dar din pacate nu depinde nimic de noi straight face.

| xxxtzogo1xxx a răspuns:

Eu sunt de la tara si crede-ma ca as vrea sigur dar nu depinde de mine ci de stat
[sa ne mareasca si alocatile cu 200 de mi ca stam 1 an in oplus la generalaon the phone

| wanda a răspuns:

Macar de l-ar fi inghetat prin octombrie sa fi avut si noi o vacanta mai marelaughing

dar acum...sa dau toate tezele din nou:O?

excluuuus!

| dragutza a răspuns:

Mai bine sa fie a 9 in generala cum sa inghete anul as inebunii as lua-o de la capat as incerca din nou sa trec clasa! happy

Răspuns utilizator avertizat